Dagens planering

Idag ska jag:

- Duscha
- Fixa mig lite snabbt
- Börja med maten
- Fixa här hemma
- Börja fira mammsiiiiiiiiiii!


Åh, jag hoppas att det blir en toppendag för mamma, och att maten blir bra.

Det som bjuds ikväll är:
Liten aptitretare: Melon och fetaost på tandpetare
Varmrätt: Potatisgratäng,  fläskfilé, sås med smak av soltorkadetomater, sallad med bl.a. färska champinjoner och avokado, vinegrette
Efterrätt: Glass, maränger, choklad- och kolasås

Ska försöka ta bra bilder på't sen.
Hej!

Prickhämtaren

Jag har nu under kvällen försökt hjälpa min lillasyster i någon tävling på Kalles Kaviars hemsida. "Prickhämtaren" heter den. Går ut på att man ska, genom att söka fram olika hemsidor, samla prickar. Alltså, vanlig punkt "." eller "äö". Ja, ni fattar. Vi är uppe i ungefär 40 000. Woho, vad bra, kanske ni tänker. Nej, det är det inte. För vet ni vad? Den som leder har... 150 MILJONER!!!!!!!!!?? Jag slängde dit några frågetecken också. För det känns ju ytterst skumt. Hur är det ens möjligt? Och HUR har man tiden? HUR har man orken? HUR kan man ha så dåligt liv? Ja, jag tror att syrran får nöja sig med sina 40 000. Jag tänker i alla fall ICKE delta i denna skittävling mer. Och vet ni vad det värsta är? Vet ni vad det absolut värsta är? Det är inte att jag lagt ner många minuter av mitt liv på skiten. Det är INTE att massa barn lägger ner ännu mer tid. Det är INTE INTE INTE att hemsidor som redan blivit "prickhämtade" ploppade upp HELA tiden. Nej... Det ABSOLUT värsta är att priset är  TVÅ väskor.... TVÅÅ JÄVLA VÄSKOR!!!!!!?? Återigen, några frågetecken. Jag menar - herrejisses. Allt slit för två ynka väskor!?!? Skillnad vore om det var en Thailandresa eller 100 000:-. Då jävlar. Då hade jag legat i, vill jag lova. Hela natten. Men nej! TVÅ RESVÄSKOR MED ETT JÄVLA KALLES FUCKING KAVIARANSIKTE PÅ! SUCK. Jag dör lite. Tur att jag inte är så engagerad....hm.

Nu ska jag snart sussa. Måste upp tidigt imorgon och fixa med maten och städa och så. Ska fira mammsi imorrn.

Hej!


Bild lånad från: (http://www.butik-hemlangtan.m.se/varor/KallesKaviarORg.jpg)

Tro't eller ej

...Men jag ska faktiskt upp till Kumla stad för att handla lite presenter till mor min. Första gången jag ska kika runt i affärerna där, ordentligt alltså. Har bott här i 4 år. Dags nu? Ja. Jag håller med.

Ska snart med bussen. Linus kollar sport. Jag skriver blogg. Som vanligt, med andra ord. Men det är mysigt det med.

Vill ha nya skooooor! TUR att Ilona fått sin lön, mohaha! Har funderat på några olika, men inte bestämt mig än.

Nu ska jag ta på mig. Ska kanske ta med kameran? Det är ju en väldigt fin dag idag, faktiskt. Det blir nog så.
Hej!

HELG... i alla fall för mig!

Nu är första praktikveckan slut. Imorgon är jag ledig, och det kommer jag att vara alla fredagar de kommade och resterande 4 veckorna, med för den delen. MUMS på det!

Veckan har varit toppenbra! Jag är så nöjd med praktikplatsen. Lär mig så sjukt mycket.

Imorgon, eller om 45 minuter, fyller mammsiis. 42 år blir hon. Det ska firas, vill jag lova. Jag är middagsansvarig på kalaset på lördag. Potatisgratäng med fläskfilé bjuds. Mums igen.

Linus och jag ska försöka ta oss till Marieberg imorgon. Handla presenter och sånt. Sedan blir det mathandling och systemethandling... inte för mig, men för Gördisen. Inte så ledig dag imorgon, after all. Upp med tuppen och gratta mammis också. Fast det är det ju värt.

Fick brabrabra lön också. Mer än vad jag trodde. Hur glad blir man inte då? Jo, det kan jag tala om - SKITGLAD. Så, nu vet du. Bra.

Nu blir det myspysallnightlongipongi. HEJ!

Fotona har landat!

...men paketet har inte öppnats. Det ligger och myser hemma hos mamma och bara väntar på att öppnas och fotona väntar på att bli kikade på. Spännande!

Nu ska jag sussa. Är hos pappsi.



För övrigt: Svarar på mailet imorgon :D (om du nu läser detta innan, vill säga)

Godnatt alla!

Lite fotoupdate







Blittanblööö, nu ska jag sova! YEEIS.
Som vanligt - inget får kopieras.
Hej!

Dagens önsk


Jag vill gå fotokurs och ps-kurs!

Varning för känsliga läsare: Tråkinlägg!

Jag är i skolan. Bara den meningen i sig bygger ju inte direkt upp en förväntan inför själva inlägget? Jag menar - kan något roligt verkligen följa den meningen? Ja, jo, det är klart att det kan. Men inte idag. Idag är jag trött. Sov ungefär 4,5 timmar inatt. Wie. Inte. Jag är dock förväntansfull inför eftermiddagen. APU-perioden börjar nämligen idag. 5 veckor utan skola... i princip. (Ja, Viktig-Petter, vi har IV-val på skolan, jag vet! Men det är bara måndagsförmiddagar och tisdagseftermiddagar. Så det så.)

Ska börja plugga lite nu. Skriva en rapport angående abort. Jag brukar alltid älska sådana uppgifter. Men inte idag. Idag är jag trött.

Hej

I like it

Marilyn Manson - The Nobodies

Ny design

Ja, jag tröttnade lite. Kände för lite nytt, och så bliddere!

Ska kolla upp lite angående det eventuella galleriet.

Brb - som man hade sagt över msn.


100 bilder beställda!

Nu har jag klickat hem 100 framkallningar av mina bilder (storlek 11x) för endast 29 KRONOR!!! Helt sjukt! www.fujidirekt.se, I love you!

NU: Mys med Linus.
SNART: Laga mat. Lax?
SEN: Mia och Klara! Inte alls lika bra som säsong 1, men fortfarande ett måste.
SENARE ÄN SEN: Film?
FÖR ÖVRIGT: Seven Pounds var så sjukt jävla bra! Det har tydligen varit delade åsikter angående den, men jag kan bara säga att jag lööv it.

FÖR ÖVRIGT 2: Haha, mesigt försök till spoiler på filmen, Ilona! Tur att jag känner dig, och därför inte blev tokig för att du avslöjade slutet, vilket i sig var ganska självklart uppenbart fel. Du är söt ändå!

Hej!






Några av bilderna jag fotat, som är påväg att framkallas.
Får ej kopieras!

Jag älskar dig

Min Linus kommer snart i alla fall! Trots sen träning och försenat tåg (mer än en timme! Vafan är det med sj?).


Jag älskar dig, Linus Andersson

Foto: Jag

Fredag

Sportlovet är snart slut. En 5 veckors praktikperiod börjar. Ska bli roligt.

(En fråga: Varför gillar fasaner vår trädgård så mycket? Vi får besök av minst 3 per dag)

Ikväll blir det nog bara hemmamys. Hade ingen lust att gå ut. Linus kommer inte heller. Suck. Han har träning.

Myskvällen hos Natta var massamassa bra. Vi kollade tv, pratade massor, åt flott, skrattade och bara hade helt bäst.

Jag är trött. Så trött att jag nästan ser i kors. TROTS att jag vaknade 12.30... Liksom - HALV ETT! Varför är man trött nu då? Käre värld.

Nu ska jag städa mitt rum. Åh, det är nästan skrattretande så deppig dag det är idag. Ha. ha.
Hej!

Mysnattaaahousekväll

Sover hos Natta. Underbart! Phi ska dra snart. Suck. Våfflor sen! Gött. Hej!

Segopego

Känns som att det var ett tag sen jag uppdaterade nu. I alla fall med något vettigt.

Lagade nyss mat till mig och Linus och syrran. Fixade hemmagjort potatismos, stekt kassler, sås och stekta wokgrönsaker. Linnéa brukar alltid be om potatismoset när jag ska fixa mat till henne. Jag måste vara en utmärkt potatismosgörare.

Linus plockar lite i rummet. Var lite stökigt. Han frågade nyss: "Hur mycket handlar du egentligen på Gina Tricot? Det är ju hur många påsar som helst här!". Ja, jag har ingen aning. Men det blir en slant varje månad... varje vecka.

Har ont i magen. Är förkyld. Mår piss. Inte så kul på sitt sportlov. Men jag lyckas ALLTID vara sjuk under det här lovet... och alla andra lov.

Ikväll ska vi kolla på Halv 8 hos mig, I love it! Och ikväll blir det nog Seven Pounds. Får se om den är bra.

Jag vill flytta hemifrån! Igen! Jag vill ha en egen lägenhet som bara är MIN! Jag vill ha ett jobb och jag vill sluta skolan! Åh. Tänk om det vore juni nu!

Hej!


www.isabellearonson.se - up and running!

Nu är allt fixat med namnet! Ska även fixa någon slags gallerilänk där man kan se alla bilder jag tagit. (Ska självklart ladda upp fler än de som redan finns).

KUUUL!


Gårdagen var helt underbart rolig. Bästa födelsedagsfesten ever!

Hej!

(Tack David, för hjälpen med sidan!)

Idag är ingen vanlig dag...

Jag fyller år! 19! Wiie!

Ikväll blir det fest. Jag längtar massor!

Hej!


Godnatt

Lång dag idag. Gick från skolan 18.30... ARTONJÄVLATRETTIO! Jisses, alltså. Så länge har jag nog aldrig varit kvar i skolan. Fast det behövdes. Däremot har jag väldans mycket hatkänslor mot min och fridas handledare för tillfället. Världens sämsta, alla kategorier. Suck. Får vi inte MVG:t ska hon få SPÖ! Maha.

Nu ska jag snart sova. Måste ladda med sömn inför helgen, så jag är på topp. Det blir ordentligt med fest på fredag. Först tjejfest/förfest hos Ilona, sen Satin där resten kommer. Härligt!

Jag är tråkig idag. Har inte vettigt att säga.
Hej!

Kan det inte bli vår nu? Det är SVINKALLT ute.

PA-dag

Sista "PA-dagen" idag. Eller sista där vi kommer att skriva arbetet i alla fall. Sen blir det ju att träna redovisning varje lektion. Hoppas bara att vi får bra kritik idag, på handledarmötet, annars blir vi nog lite galna.

Stockholmsbesöket igår var jätteroligt! Studiebesöket i moskén var tokintressant, och shoppingen var massa bra. OCH DET BÄSTA AV ALLT - JAG SÅG MIKAEL FUCKING NYQVIST! Jag dog lite. Han var lika säksi som vanligt. Vi såg Emilia också. Alltså, bigbigworld-Emilia. Hon var jättekort och hade en ful mössa. Det märktes, som ni förstår, ganska tydligt att vi inte var därifrån. Men who cares? JAG SÅG MIKAEL NYQVIST! Det kan jag leva på i år.

Nu sitter jag i skolan och väntar på mötet. Har inget annat att plugga, så det blir att kika på lite bloggar istället. 1000apor, nästa!

Hej!


Hur SNÖGG är han inte? Samma blick irl, for your information. Maha!


 

(Bild från: http://svt.se/content/1/c6/94/51/36/nykvist_narbild_385.jpg)
 

isabellearonson.se

Jag har fixat ett domännamn, och inte vilket som helst - isabellearonson.se! Det kommer alltså att vara min nya adress inom kort. Det kommer nog gå att skriva ellebasi.webblogg.se också, men isabellearonson.se låter ju lite tyffare, erkänn? Trodde aldrig att det skulle vara så billigt att skaffa en sådan, men det gick ju för ynka 70 spänn.

Nu sitter jag i skolan. Väntar på att någon från klassen ska glida förbi, så man får lite sällskap. Börar inte förrän runt 10, med Svenska B. Tror vi ska skriva en recension på Finding Neverland. Ska dock prata med min lärare idag angående avtentning av kursen. Så slipper jag den! Åh, vad skönt det skulle vara. Får se hur det går...

Idag sov jag bara runt 4 timmar. Vaknade dock ganska utvilad, tro't eller ej. Ska lägga mig toktidigt ikväll. Tror inte att det är något intressant att se på tv heller. Hoppas inte. Vi ska nämligen till Sthlm med klassen imorgon. Funderar på att knapra lite åksjuketabletter innan avfärd.

Nu ska jag kika runt på lite andra bloggar. Hittar jag något kul, säger jag till.
Hej!

Helgen är slut och en stressvecka väntar

Imorgon är det måndag igen och med det startar en stressvecka. "MÅSTEN" denna vecka är:

- Projektarbetet ska vara klart på fredag
- Åka till Ekeskolan och hälsa på min blivande handledare inför APUperioden
- Ta blodprover
- Boka tandläkartid
- Boka tid gör gynundersökning
- Fixa inför fredag (födelsedagen)
- Träna
- Lägga mig i tid

... och en massa mer.


Nu ska jag duscha. Ska upp vid 6 imorgon.
Hej

Dagens musiktips

Anna Ternheim - What have I done



Snöbollskrig

Söndag. Tråkdag? Mysdag? Nej, slappdag.

Vi hade lite snöbollskrig nyss. Hela familjen. Jag passade på att fota lite.


En fasan smög förbi


Hans kompis gömde sig i busken. Var inte lika kamerakåt, kanske


Victor får ett snölass över sig (klicka för större bild)


Bror var så söt i sin kondommössa

Nu blir det mat. Kyckling med ris och såsis.
Hej!

Melodifestivalen

Nu är det lördagnatt och helgen är alltså slut snart igen. Varför går det så fort? (hur ofta har jag skrivit den meningen de senaste månaderna egentligen? kanske börjar bli tjatigt) hursomhelst...

Igår var det utgång. Hel okej. Inte jättekul, inte jättetråkigt, men hade kunnat vara massa bättre. Tycker inte om Klaras, eftersom det är packat med fjortisar där. Tyckte inte om Satin igår heller, eftersom det var opackat med människor där, i allmänhet... i princip helt tomt! Jag och Ilona hade trevligt i alla fall, och när vi kom hem tappade vi upp ett fotbad och sedan somnade vi. Jag somnade på 2 röda. Var så sjukt trött.

Idag åkte jag till Marieberg och gick där en sväng med bror. Vi väntade på att Cissi skulle sluta, och passade därför på att shoppa lite. Jag köpte underkläder på rean och köpte även en lite försenad 2årsdagspresent till Linus. Efter det åkte vi hem och fixade lite mat. Bakad potatis med räkröra.

Sedan blev det självklart Melodifestivalen. Jag ÄLSKAR Caroline af Ugglas! Hon är så egen och har en helt underbart härlig och annorlunda röst. Ska fixa hennes skiva "Joplin på svenska", tänkte jag. Jag vet att många inte alls gillar henne, men jag tycker hon är helskön. Däremot tycker jag att Melodifestivalen är HELT fel forum för henne. Hennes låt skulle nog inte funka i ESC.

Överlag tycker jag inte att låtarna som var med, var sådär jättebra. Dock tyckte jag att låt nummer 1 skulle ha gått vidare. Den där "Tick tock". Tydligen höll inte svenska folket med. Blev lite chockad faktiskt.

Schlager är iofs inte riktigt min grej, men man kollar ju alltid ändå på Melodifestivalen. Hela familjen samlas alltid, och så sitter vi och klagar på alla bidrag. Ah, härligt det där. Typiskt svenskar. Klagar på alla, men skulle aldrig våga själva. Ja, det lite fascinerande.

Nu ligger Linus och sover bredvid mig. Jag kollar på Judys Domstol på 4+. Hon är ju helt galen, ibland. Underhållande. Linus ska upp vid 6 imorrn. Han ska spela cup. Dom gick vidare från idag, så stackarn får ingen sovmorgon imorgon heller. Vi kanske ska åka dit och titta lite. Vore kul.

Ska nog försöka sova lite nu.
Hej!

Trött

Jag är så sjukt TRÖTT. Sov bara 3,5 timmar inatt. Ska därför lägga mig nu, typ. Eller väldans snart i alla fall. Hoppas jag kan få vakna utvilad imorgon också. Det var ju ett tag sen.

Imorgon har jag bara 1 lektion och sedan lite eget arbete. Slutar runt 13. Då hämtar mamma mig och sedan ska vi åka till Marieberg en sväng. Efter det skjutsar hon mig till Ilona och där blir det fix och förfest. Kulio!

På tisdag åker jag till Stockholm. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Vi ska besöka en moské och shoppa lite. Det är med klassen vi åker alltså. En dagstur som kommer lägligt värre. Bara jag inte blir åksjuk på vägen dit eller hem. Hellre hem än dit, i och för sig.

Nu ska jag SOVA. Åh, vad skönt det ska bli. Dessvärre är inte min myspojke här, så jag får sova själv... igen. Suck. Linus spelar fotboll, någon cup någonstans. Bra koll jag har.

Hej!

I miss you



Du är så snögg!


Dagens roligaste YouTubeklipp

Jag ÄLSKAR detta klipp! SÅ KUL!

6 åring efter tandläkarbesök - drogad

Bloggar jag håller mer eller mindre koll på

Ej i rangordning:

- Blondinbella.se
- Stinalee.se
- Alla bloggar på 1000apor - 1000apor.se
- tyras.blogg.se
- kenzas.se
- nevnarien.se
- ellinorak.blogg.se
- ilonalindholm.blogg.se (bästisen ilona)
- angelico.blogg.se (klasskompisen slicko)
- singelolycka.blogg.se
- storstadspojken.se (blondinbellas pujk)
- sigridsigrid.blogspot.com
- aseas.blogg.se
- johannastic.blogg.se
- rocketqueens.blogg.se
- emelieohlsson.blogg.se
- pesgaming.blogg.se/nosolitude
- lolita.blogg.se


Kommer jag på fler, skriver jag upp de senare. Där var i alla fall de bloggar jag kikar på lite då och då. Vissa är varje dag och andra någon gång i veckan eller månaden.


Solokvist

Linus tränar. Jag är ensam. Eller, familjen är ju hemma, men det är ändå väldans ensamt utan honom.

Jag spelar för tillfället lite gitarr. Mest Terra Naomis låtar. Jabaälskarom! Massa. Just nu gillar jag framför allt Not Sorry och Jenny.

Ska sova snart. Upp med tuppen, som gäller imorgon. Först idrott och sen Människor i behov av stöd. Mina lektioner alltså. Efter skolan ska jag möta Natalie och gå och träna. Blir massa träning imorgon, vilket innebär träningsvärk på fredag, vilket innebär stel dans på krogen, vilket innebär tråk. Fast i och för sig brukar man glömma träningsvärken efter en stund av dansande.... eller är det kanske pga. den lömska drycken? Vem vet...

Tänkte tipsa om lite bloggar jag har koll på och läser ganska ofta. Blir dock i nästa inlägg.
Hej!


Komsi, lilla väska


I promise to take good care of you, darling. Bara du KOMSI!

Vad har jag gjort?

Träffade PHI idag! Hur härligt som helst. Har saknat henne så sjukt mycket. En månad ifrån varandra är på tok för länge!

Vi träffades och åt lite mat, sen joinade Natta oss efter hennes lektion. Det var en sådan underbar stämning. Vi tre igen. Vi skrattade och log om vartannat. Mina små gullisar.

Phi berättade om hennes månad i Vietnam. Hon frågade mig sedan vad jag hade gjort. Jag fick knappt fram något alls. Jag som ALLTID har mest att säga, och som måste tysta mig själv för att de andra ska få berätta något. Jag hade nästan INGENTING att berätta. Vad har jag gjort? Under en HEL MÅNAD? Jag minns inte! Herrejisses, alltså. Tiden har helt enkelt gått för snabbt, och det enda jag har hunnit med är tråkiga rutiner; vakna, skola, åka hem, äta, sova... typ. Det får bli ändring på det! Det kommer i och för sig med all sannolikhet att bli ändring på det - i och med studenten! ÅÅÅÅH. Jag längtar!

Köpte en klänning från Gina Tricot idag. 149 små ynka bananer för den. Härligt! Den ska användas på fredag! Ilona - om du ser detta innan jag hunnit prata med dig: Vi ska ut på fredag, har jag bestämt! Om du nu kunde vara på fredag, vill säga. Fri entré kirrad! Så.

Nu ska jag äta lite mellis. Dricka te och ta en knäckis med skinka. Gött.
Sen blir det Made in Sweden. Jag har fastnat.
Hej!

Vad bjuds?

Idag är det som sagt 2årsdag med babe och vi sitter och vi planerar lite inför dagen. Tyvärr är jag ju sjuk, annars hade vi nog gjort mer saker, men det blir god mat, bra film, och massa mys i alla fall. Jag ska försöka flirta till mig en helkroppsmassage sen också. Han gör det ju så bra.

Jag vill åka utomlands! Tänk om man låg och solade på någon vit strand i Thailand nu? JATACK. Valfri person får gärna klämma ner mig i en resväska och ta med mig till solen. Jag är trött på skitvädret här, och vill ha semester NUNunununu.
Film ikväll blir nog Crush. Vet inte om den är bra. Men kanske är sådär lagom romantisk. Eller kanske Springet. Eller har ni något bra förslag?

Hej!


2 år med babe

Om ungefär en timme firar jag och babe 2 år. Helt sjukt vad snabbt allt går. Ändå minns man allt som om det vore igår; Allt som hänt under åren, alla man träffat och alla man sagt hejdå till. Allt bara susar förbi, känns det som. Det är bara att försöka hålla fast i de som betyder något. Och ibland funkar inte ens det. Man förlorar ändå.

Jag är glad över de som finns i mitt liv. Alla som förgyller det på sina egna små eller stora sätt. De som finns nära, och de som finns långt bort. De man träffar varje dag, och de man aldrig träffat. Alla som på något sätt ger en något, något man vill ha kvar. Vissa betyder nog mer än vad de tror. Man kanske borde berätta det för dom oftare. Ett försenat nyårslöfte, ey?


- - -

Jag är sjuk. KUL. NEJ. Ska vara hemma imorgon med. På onsdag måste jag gå. Har bara 2 lektioner innan inlämning av Projektarbetet. Läskigt.

Nu ska jag nog mysa lite med Linus.
Hej


Moa och Molly

I lördags var jag hos morbror och gosade med kusinerna Moa och Molly. Här är lite bilder:


















Akrobatkonster i köket innan det var dags att gå hem.
Saknar dom redan.
Mysungar!


Bilder: Jag
Modeller: Lammin, Moa & Molly

Dagens nono från blocket

Kanske är dags för en sådan där "dagens nono från blocket" igen. Här kommer några:


Sälja'n, kan man ju försöka... Men vem KÖPER en redan smutsig soffa? Ja, man kan vara i makeover-tagen, men ändå - vad har skapat dessa fettfleckar? Någon med extremt svettiga knäveck?


Egentligen inga direkta megafel, men jag tycker dock att det ser lite komiskt ut. Mina funderingar: har fåtöljen landat på och mosat en ko? I VARDAGSRUMMET?


Stackarn... Märkte inte ens att hon hade något svart i ansiktet på balen. . .
Kul! Maha. Hej
(Ja, juste det - bilderna är tagna från www.blocket.se)

 

För alla intresserade

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/54165/ellebasi?claim=ahv4ev8ag2s">Följ min blogg med bloglovin</a>

Vissa kan ju tycka att det är lättare att samla alla bloggar man läser där, och se vilka som har uppdaterat innan man besöker sidan. Vissa tycker kanske att det är onödigt. Ja, man får helt enkelt känna efter lite själv, så att säga.

Hejsvej!

--------------------------
Tydligen funkar inte länken... Åh, vad bra......

Och himlen var så vacker

Mormors födelsedag idag. Var vid graven och ställde dit lite blommor. Saknar henne.


På väg hem var himlen så otroligt vacker. Kanske var mormors sätt att tacka för blommorna. Jag tog såklart fram kameran och fotade lite:

Tagen av mig genom nervevad fönsterruta i bilen. Väldans fin himmel, som sagt.

RSS 2.0