Dagens shoecravings från H&M

Jag vill klicka hem ALLA par... men det skulle bli för dyrt. Jag får önska mig i födelsedagspresent! Stl 39-40. Bara så alla vet. Maha.





JA, TACK!

Och alla finns här http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_SHOE&shoptype=S
Hej!

Fredag

Har städat rummet. Känns bra. De som känner mig vet att jag är slarvigast i världen, men nu håller jag ordning minsann! Mitt rum är tokmysigt och smuts och kläder förstör stämningen, så här ska det vara kliniskt rent hela tiden... nästan iaf. Och iofs - hur kliniskt rent blir det någonsin i en källare? Inte alls kanske. Men huvudsaken är att det SER bra ut.

Linus är inte här. TRÅKIGT. Han tränar. Jag kanske också borde göra det lite. Så kan man äta godis med gott samvete ikväll. Spelat gitarr, har jag i alla fall. Massa Terra Naomi och lite eget.

Snart blir det TACOS. I love it. Favoritmaten alla kategorier. Slår allt med hästlängder. Ex 1: "Isabelle, vill du ha oxfilé och något sånt gott på födelsedagen?" "Nej, mamma. Jag vill ha tacos!" Ex 2: "Vad ska vi äta i helgen?" "TACOS!". Mitt standardsvar. Ingen behöver fråga längre. Alla vet.

Vi har tydligen börjat med Etik och Moral i skolan på Religionen. Vi ska diskutera abort, dödsstraff m.m. Jag ÄLSKAR att diskutera sådant! Debatt blir det också. Kan det bli bättre? Det är där jag får glänsa och där som jag trivs som bäst. Det är så sjukt roligt.

Nu ska vi fixa lite inför kvällen.
Hej!



Lite bilder

Det blir inga bilder på rummet. Har inte tagit några. Men lite andra blir det.









Samma fast mer färg



Alla bilder är tagna av mig och får inte kopieras.

Rumfix

Idag blev en hemmadag. Ont i magen och huvudet. Hade bara en lektion, så jag ville hellre vara hemma och bli bättre. Missar dock en föreläsning och ett studiebesök hos en Parkinsonförening. Hade varit intressant.

Vi har bytt rum här hemma, jag och bror. Jag tog hans rum och mitt gamla är kontor/gästrum, eftersom bror inte bor här längre. Dock blir det ju hans och cissis crib när dom sover här. Jag älskar mitt nya rum. Det är helt underbart mysigt och fint. Ska fixa lite med det idag, tänkte jag. Lägger upp bilder senare.

Har jag något vettigt att säga? Njae. Inte egentligen. Fyller år snart. Den 13 feb. Det blir kalasigt! Fredag = utgång. Lördag eller söndag = familjemys. Det blir nog bra. Så, alla som är i örebro och vill festa, är välkomna att joina oss på fredagen. Antagligen blir det förfest hos Ilona och sen Satin eller något. Kul!

Snart är det 2 årsdag för mig och baby. Blir nog bio och mys. Och god mat, såklart.

Nu ska jag plocka mer i rummet.
Bilder sen!
Hej!

Nu ska jag sova

Idag har jag pluggat/jobbat från 9 till 22. 13 timmars arbete. Sliten nu? Ja. Sova nu? Ja.

Hej

Morgondagen:

- Nationella muntliga i Svenska
- Föreläsning om ART
- Naturkunskap labb
- Betala studentmössan
- Jobba
- Åka hem till far och sussa

Nu:
SOVA!
Linus ska vara hemma med Linnéa imorgonbitti. Hon är sjuk och Linus får vabba lite... typ. Gulligt, men jobbigt - för mig alltså. Detta betyder ju att jag måste lämna en varm och mysig baby i sängen, och behöva gå upp i ottan och fixa mig och äta frulle. SUCK. Tänk om det vore lite helg igen. Eller ännu bättre - tänk om det vore lite stundenten? WIE!

Som sagt: NU = sooova!
Hej!


Slappsöndag

Varför känns det som att ALLA söndagar ALLTID är slappdagar? Iofs tränade jag förut, och det var inte slappt, men liksom - söndagen i sig? Den är slapp! Och tråkig. Man kan inte göra något kul, för måndag = skola. Man kan inte se bra saker på tv, för vardagar är tvdagar, inte helgen. Tur att Linus är här. Då känns det inte som en bortkastad dag. Vi har en "mysdag" istället. Det låter mycket bättre än slappdag. Ja, så får det bli. Slappdag? Mysdag!

Linus ligger dock och kollar på TRÅKBANDY. Suck. Fast....YES! Mohaha. Matchen slutade PRECIS i skrivande stund. Härligt. Då kan han ge mig lite uppmärksamhet.

Vi ska laga lite kvällsmat sen. En liten minibuffé av kvällsmat som vi allt oftare gör här hemma. Dundergott. Kanske tar lite kort och lägger upp sen.

Nu ska jag ta alvedon och hoppas att huvudvärken försvinner.
Hej!


Suck

Huvudvärken är påtaglig. Jävla fan. Jag är hungrig. Hej

Helg snart!

Skön dag i skolan idag. Idrott + Människor i behov av stöd. Två lektioner som gick väldans snabbt. Efter skolan mötte jag Natta och vi gick och köpte gymkort. Sedan joinade Linus oss och i vänta på att mamsen skulle komma, gick vi in till Myrorna och kikade lite. Jag köpte mig ett halsband. 15:- kostade det. Och på en skylt står det "10% studentrabatt". Efter lite velande (jag menar - är man verkligen så snål?) bestämde jag mig i alla fall för att ta fram CSNkortet och få den underbara rabatten på hela 1,50:-. Kändes lite sådär, kan jag väl medge. Fast det var ju lite kul ändå. Kassörskan tittade lite småsurt på mig. Natta asgarvade och jag hade svårt att hålla mig också. Tänk att det alltid ska vara surkärringar på sådana ställen? Jag ska fasiken öppna en egen second hand-butik och vara hur trevlig som helst. Hela tiden.

Just nu är jag hemma. Linus är här också. Stackarn är jättesjuk. Var nog jag som smittade honom. Vi kollar lite på tv och dricker te. Jag fixade ett specialdundermegabra-te till baby. Krossade Vickstabletter i och honung. Ingen mjölk - det slemmar igen. Det brukar kännas friskt och skönt med en sådan kopp på kvällen. Tycker jag, hursomhaver.

Imorgon ska jag till Ilona. Det ska bli jättemysigt. Vi ska kolla film, prata massa strunt och bara umgås. Härligt, härligt! Var längesen, och det har varit saknat. Ilona (för dom som inte vet) är en väldigt nära vän sedan ungefär 9 år tillbaka. Alltid varit en av mina absolut bästa vänner.


Nu ska jag plugga lite... Nej, det kommer jag inte hålla. Jag har för mycket huvudvärk för det. Hade Linus inte varit sjuk hade jag velat ta en kvällspromenad. Lite frisk luft vore skönt. Hur som helst - istället för plugga, kommer jag nog duscha, mysa med Linus och sedan sova.
Hej!


Baby, du är det vackraste som finns. Snart 2 år för oss, pruttis!

Jag längtar till helgen

Idag åkte jag till kyrkogården för att se mormors gravsten. Har inte tagit mig dit innan. Har skjutit upp det hela tiden. Men idag var vi i alla fall där. Hon ligger i samma grav som Felicia. En familjegrav. Det var jättefint och i vår blir det massa blommor och sånt.

Efter det åkte jag till skolan och träffade Frida. Vi arbetade med PA några timmar. Är snart helt klara! Vi har varit så duktiga! Helt sjukt att vi till och med varit FÖRE vår planering. Trots min sjukskrivning. Nu har vi bara några punkter kvar. Sen är det klart! WIE!

Sista lektionen var Religionskunskap. Först föreläsning om kristendom och sedan delade vi in oss i grupper, vilka ska besöka och intervjua olika föreningar och kyrkor. Jag och Frida valde Livets Ord. Ska bli så sjukt intressant, just eftersom de är så omdebatterade.

Efter skolan åkte jag hem och fixade lite mat. Klyftpotatis med morötter, lök, paprika och purjo i ugn. Till det - köttfärsbiffar och chilisås. Det var göttans, vill jag lova.

Såg på Made in Sweden också. You gotta love Kim. Hans röst var helt underbar!

Hann även se The City-avsnitt och Gossip Girl-avsnitt. Idag blev en riktig tvmysdag. Började träna lite, men fick sedan sluta eftersom mamsen påminde om min förkylning. Inte bra att träna med sådana, ju. Och med tanke på min otur gällande sjukdomar, vill jag inte dra på mig något mer.

Måste snart sova. Lillasyrran Linnéa sover bredvid mig i sängen inatt. Lilla pluttan. Ligger och småsnarkar nu. Kanske borde stänga av datorn... Snart.

Imorgon ska jag först till skolan. Bara två lektioner dock. Härligt. Slutar 12. Sedan ska jag möta Natalie för att köpa gymkort och efter det ska jag träffa Linus för att åka hem till mor.

Kanske ska ut och fota lite imorrn. Om det är bra väder. Plugga lite ska jag i alla fall göra. Det är HELT säkert.
Nu ska jag försöka stänga av.
Hej!

(Jag förstår att detta var HELT orelevant för vissa. Jag råder er därför att inte fortsätta läsa min blogg, eftersom den i stora drag är högst orelevant i största allmänhet. Hej igen)

S*tans förkylning

Jag vill bli frisk nu. Det vore lite lyx att slippa snyta sig hela tiden och slippa harkla sig framför folk för att man inte får någon luft varken genom näsan eller munnen. Lite glassigt vore det ju, att kunna andas ordentligt, menar jag.
 
Idag har jag haft en väldans skön dag. En lektion bara. Psykosocialt arbete. Jag älskar den kursen!

Efter skolan mötte jag Linus på stan. Vi åt pastasallad på La Baguette och gick sedan till Wasa för att fika semlor. Första i år. Och sista. Jag älskar första tuggorna, och hatar sista. Sedan är man mätt i ett år. Eller i alla fall mätt och trött på semlor.

Imorgon börjar jag ganska sent. Runt halv 12. Härligt. Har PA (projektarbete) och sedan Religionskunskap. Efter det ska jag och Frida sitta kvar lite och jobba med ännu mer PA.

Just nu har mamma gjort smoothies. Så.... HEJDÅ!

Min vecka

Min vecka kommer / kommer kanske att bestå av:

- plugg
- trötthet (jag är sjuk och måste ändå gå upp tidigttidigt imorrn...suck)
- gymkortsköp (natta och jag ska fixa)
- jobb?
- rumstädning (behövs verkliiigen)
- träffa ilona? (längesen)
- träffa natta? (inte längesen, men vill ändå)
- sakna phi
- pussa linus
- fota lite mer

Detta MÅSTE jag göra i veckan ( fast jag vet att jag antagligen kommer skjuta upp ändå):
- lämna blodprover hos vårdcentralen
- boka tid hos knuffen
- boka tid hos tandläkaren
- ringa och kolla "terapistart"

Detta VILL jag göra i veckan (om jag fick välja vad jag ville):
- resa till Thailand
- flytta till London
- shoppa massa väskor och skor
- INTE städa mitt rum
- bli av med min stress
- få en lägenhet centralt betalad varje månad med krubb inlagt och klart i kylen varje dag

Ja, drömma får man.

Phi! :D

Phi ringde imorse! Hon mår bra! Allt är bra! WIIIIE! Jag är lycklig nu! Äntligen kan jag slappna av!

Jo! Just det! En rolig sak hade jag att säga i alla fall...

Eller snarare ett tips!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - denna blogg är en av mina absoluta favoriter av inredningsbloggar. Hon visar personliga, snygga bilder från sitt eget hem, som för övrigt går i helt underbar shabby chic-anda. Jag älskar't!

Så, chech it out!
http://heaven81.blogspot.com/

Lördag

Världens slappaste lördag. Men det är härligt det med ju. Speciellt när man är sjuk. Ikväll ska familjen spela kort och se film. Vet inte riktigt vilken det blir än, men helt säkert är i alla fall att det blir en skräckis. Det blir det alltid.

Har jag något roligt att säga alls just nu? Nej, inte egentligen. Ville bara skriva av mig lite. Uppdatering till mina vänner som undrar hur min kväll ser ut. Inte speciellt extravagant, men ändå mysig.

Har ont i magen. Är väl dags för det gamla vanliga snart. Suck. Jag hatar't.

Nu blir det mat! Kanske är därför jag har ont? Har bara ätit två mackor idag. Bra gjort!
Hej!


Naturbilder

Jag var ute och fotade lite för en stund sen. Var tvungen. Det var så fint ljus ute. Här kommer bilderna:




Solstrålarna ser nästan fake ut. Men det är dom inte.



Foto: Jag
Modell: Blomman

Fyra bilder med samma motiv. Ändå ganska olika.
Jag tycker om bilderna som serie; skillnaden och utvecklingen från den första till den sista.

Har jag sagt att jag ÄLSKAR min kamera?
Ja.
Hej!


Aubergineröra och kyckling

Idag är jag hemma igen. Har bara blivit mer förkyld tyvärr. Linus är här och tar hand om mig idag med. Myspojken.

Vi fixar lite smått inför middagen ikväll. Jag håller på med en aubergineröra och Linus fixar disken. Vi ska äta kyckling med klyftpotatis, aubergineröra och bönröra/sallad. Bror och Cissi kommer hit och stannar hela helgen. Har saknat bror massor, så det ska bli roligt. Synd bara att jag är sjuk, som sagt. Har ingen energi alls.

Ska kika lite på Let's dance ikväll. Se hur alla är. Blondinbella ska bli extra rolig att se. Bara för att, liksom. Hon är ju trots allt (bortskämdheten, rösten osv) en väldigt häftig tonåring. Hon har uppnått stora saker bara under tonåren, som andra inte ens kan uppnå under hela livet. Tufft, tycker jag.


Aubergineröran blev inte god. Suck. Kanske om den "får stå till sig" lite och blir godare sen. Hoppas.

Nu ska jag och baby duscha.
Hej!



Ny design!

Kände för att göra om lite. Bilden i headern togs hemma hos Phi på en parkering. En Phi som jag för övrigt saknar massor, och fortfarande inte hört något från. SUCK! Och som någon emoflikkaah hade skrivit: </3!!!111ett

Sjukis

Hemma idag, ja. Så jävla trist. Är jätteförkyld. Tur att Linus kommer hit snart. Han får ta hand om mig.

Om mindre än en månad, den 3/2, har vi varit ihop i 2 år. 2 helt underbara år. Tänk att man fortfarande får fjärilar i magen efter 2 år! Alla säger ju att det brukar "lägga sig" efter 1 år. Ha! In your face.

Nu kom Linus! . . . Hit, alltså.
Hej!

Nyårsbilder var det, ja

Lite försenade, but hey that's okey:

(Alla bilder är tagna av mig)


Förrätt bestod av sallad, räkor, tomat, avokado, pinjenötter, vinägrett


I know, det ser inte mycket ut för världen. Men det var inget engagemang i uppläggningen heller.
Hursomhaver - oxfile med vitlökssmör i ugn, hasselbackspotatis, stekta champinjoner och purjolök, och bea.


Efterrätten (för övrigt en av de allra godaste jag vet) bestod av jordgubbar, kiwi och banan med ett täcke av riven vit choklad i ugn. Till det - glass och hemmagjord chokladsås.

När det kom till fyrverkerierna var det inte mycket att hänga i granen.
Fick knappt några bra bilder alls. Och när det väl HADE kunnat bli bra, var den där jävla gatlyktojäveln i vägen. Suck.
Hur som helst:








Här blev det alldeles galet.


Självklart var jag och Linus med. Linus var inte hög. Bara så alla vet. Och jag är inte 13 år. Även om jag ser lite ung ut.



Ankpuss!


Kul att familjen ställer upp på en seriös familjebild.
Ja, Linus och Göran hade väl förstått vitsen. Men mamma och morbror...


Suddig bild, jag vet, men mammi var så söt där. Hon kan om hon vill! Trots föregående bild.


Avslutningsvis har vi en bild på morbror och Linus som myser innan raketerna. Härligt...


= Min nyårsafton!




 


Skoldag

Skolan började igen idag. Nu är det allra sista terminen någonsin. Helt sjukt. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - man hinner inte med. Allt går så fort!

Hade två viktiga möten idag. Ett med min och Fridas handledare angående projektarbetet. Vi gick igenom vad vi gjort so far och lite om hur vi ska fortsätta. Efter det, var det möte med kuratorn och mentorn. Vi gick igenom hur jag ska hantera min stress nu under våren. Ska bland annat börja gå i terapi pga min stress och hur den påverkat mig. Känns skönt att kunna prata om det. Inte behöva skämmas. Jag har helt enkelt inte mått så bra av att stressa, vilket visar sig tydligt nu. Har varit/är påväg att gå in i en utmattningsdepression. Första gången jag skriver det såhär öppet. Känns faktiskt helt okej. Det blir allt vanligare nu för tiden. (Och för att hålla sig ytterst aktuell i bloggvärlden - se bara på Blondinbella?) Stress blir mer och mer vardag för tonåringar och för vissa är det mer, för andra mindre. För mig har det varit extremt mycket. Hur som helst - det är alltså därför jag ska börja gå i terapi och försöka bli av med stressen, så gott som det går. Helt kommer jag aldrig lyckas med, men det vi satsar på är att få ner det till en "vanlig, alldaglig" nivå.

Nu blev det personligt värre. Men att kunna prata om det, är en del av bearbetningen. Det har jag verkligen förstått innebörden av nu när jag gått hos kuratorn och pratat några gånger. Känns så himla skönt att bara få prata av sig lite. Det är verkligen något att rekommendera.


Efter skolan åkte jag upp på stan och mötte Natalie. Vi gick och åt lite och sen tog vi en runda på stan. Handlade lite nya pennor och block till skolan. Sista gången på ett bra tag. Kanske till och med på några år. Många år! Studenten! ÅH!


Vi tog även en kopp Chai Latte innan vi åkte åt varsitt håll. Gott, vill jag lova. Hade dock behövt kaffe mer. Satt nästan och sov ett tag där.


Sedan var det tåg hem, och här hemma har jag snorat och hostat och mått piss. Har blivit förkyld. Har varit det sedan igår, men det var först på eftermiddagen som det bröt ut. SUCK. Hemmadag imorgon. Inte kul.

Ska sova snart. Är skittrött. Vill inte sova ensam nere i rummet dock. Kanske lägger mig bredvid lillasyster här uppe. Då är sängen redan varm också! Härligt. Och hon är så liten så det är bara att knuffa ner om det blir trångt...Maha!

Saknar Linus!
Hej!


PHI?!

Du åkte den 2a, Phi! NU FÅR DU HÖRA AV DIG! :(

Helt galet

Dom här killarna är så sjukt häftiga! Household Hacker heter dom på youtube. Dom gör experiment och alternativa lösningar till saker. Alltså inte "emo-lösningar" utan verkligen alternativa, som i "andra sätt"... Hursomhelst -  Det är så roligt att se på. Kanske bara är jag som tycker det iofs. Men man måste love those nerds, ju?

http://www.youtube.com/user/HouseholdHacker

Hur man spelar guitar hero med en vanlig gitarr
 

Hur man laddar sin ipod i en LÖK (!!!!)
 

Hur man fuskar på alla test - faktiskt väldigt smart fusk, för övrigt.
 

Hur man "unshrink" sina kläder


Fortfarande inget från Phi...

Jag vill veta att du mår bra. Att resan gick bra. Att ALLT är bra. RING! SMSA! SKRIV! Vad som helst. Och gärna NU!!! <3

Fest

Lite bilder (tagna av Angelique angelico.blogg.se) från igår. Förfesten innan Satin:






HAHA. Ja, herregud. Den klassiska minen är alltid med.






En rolig kväll med mycket dans.
Grattis till Tesso, också! 19 idag - 5/1.
Hej!


HejdåtillPhidagen

(Nyårsbilder kommer senare)

Phi har åkt till Vietnam. Jag och Natta var hemma hos henne igår och sa hejdå.
Här är lite bilder:














färg


svartvit



Phi... Jag saknar dig. Det vet du redan. Jag ska inte tjata. Men... Jag älskar dig!


Nu ska jag snart sova. Shoppa imorrn. Marieberg. Hej!

PHI! Jag saknar dig...

Jag saknar PHIIIII. Hon har åkt till Vietnam och kommer att vara borta i en månad. EN HEL MÅNAD. Herregud. Hon åkte idag. Jag saknar henne så himla mycket redan.

Jag hade tänkt att lägga upp alla bilder från nyår och hejdå-till-phi-dagen, men mitt rum ser ut som skit. Jag måste städa först.

Hej!


RSS 2.0