Vad har jag gjort?

Träffade PHI idag! Hur härligt som helst. Har saknat henne så sjukt mycket. En månad ifrån varandra är på tok för länge!

Vi träffades och åt lite mat, sen joinade Natta oss efter hennes lektion. Det var en sådan underbar stämning. Vi tre igen. Vi skrattade och log om vartannat. Mina små gullisar.

Phi berättade om hennes månad i Vietnam. Hon frågade mig sedan vad jag hade gjort. Jag fick knappt fram något alls. Jag som ALLTID har mest att säga, och som måste tysta mig själv för att de andra ska få berätta något. Jag hade nästan INGENTING att berätta. Vad har jag gjort? Under en HEL MÅNAD? Jag minns inte! Herrejisses, alltså. Tiden har helt enkelt gått för snabbt, och det enda jag har hunnit med är tråkiga rutiner; vakna, skola, åka hem, äta, sova... typ. Det får bli ändring på det! Det kommer i och för sig med all sannolikhet att bli ändring på det - i och med studenten! ÅÅÅÅH. Jag längtar!

Köpte en klänning från Gina Tricot idag. 149 små ynka bananer för den. Härligt! Den ska användas på fredag! Ilona - om du ser detta innan jag hunnit prata med dig: Vi ska ut på fredag, har jag bestämt! Om du nu kunde vara på fredag, vill säga. Fri entré kirrad! Så.

Nu ska jag äta lite mellis. Dricka te och ta en knäckis med skinka. Gött.
Sen blir det Made in Sweden. Jag har fastnat.
Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0