Onödigaste dagen ever...

Först kom far min hit. Vi skulle fixa hyllor på väggarna. Vi skruvar hål och sätter upp hyllan, men eftersom det är gamla jävla asväggar gjorda av typ bajs som går sönder, funkar det inte att sätta upp den. Kul att ALLA väggar hos oss är av samma skit. BAJS!

Efter att far åkte hem, tänkte jag att det skulle vara kul att möblera om lite. Jag börjar flytta bokhyllor, bord, soffan runt i hela rummet. Blev inte bra. Flyttade runt igen. Blev inte bra. Fick konka tillbaka bokhylljävlarna och borden så som det var förut. Ingen förändring och typ 2 timmar åt helvete...SUCK.


TUR att min prins kommer hem snart och räddar mig med sina kyssar. Jag tog kort på hur det skulle sett ut om jag lät möblerna stå... mest bara för att Linus ska få se vad duktig jag var idag.... och onödig.


hejpi!

sooooooooooooooool, åh jag steker!

Det är helt otroligt underbart! Jag har stekt i solen hela dagen. Jag trivs guld på praktiken och vill inte sluta där. Jag älskar den förskolan, den avdelningen. Den är helt perfekt. Jag skulle kunna tänka mig att jobba där, utan tvekan. Jag har aldrig kunnat tänka förskolelärare som ett alternativ, men om man hamnar på ett sådant ställe skulle det absolut kunna vara ett drömjobb.

Jag är ensam till 23 ikväll. Linus har sämsta tiderna igen. BOOOORING...


Jag vill ha lön, också! NU! Pengar och shopping! ååh!


hejpi!

Lapa sol

Hur underbart är det inte att solen skiner? Jag älskar våren och allt som kommer med den. Kärlek, värme, ljus och längtan.


Linus åkte hem nyss. Jag är hos mor i hällabrottet. Han har börjat i ett nytt fotbollslag och de hade match. Jag saknar honom redan. Kan inte förstå hur kär jag fortfarande är. Det är underbart! Jag kan se en framtid med Linus. Ett liv utan honom är för långt borta för att ens kunna tänka sig. Han är my man. Utan tvekan.



Nu ska jag nog joina familjen ute i solen. De städar garaget. Jag ska dock bara sitta på trappan och lapa sol.
Hejpi!

Släkthelg och tragiska besked

Ja, i helgen var hela familjen i sthlm för att gå på kusinen Alexandras konfirmation. Det var en underbar helg med god mat, sång, prat och skratt. Tack för helgen!


Tragiska besked, ja... 42-åringen har erkänt och Engla är död. Det är så hemskt. Sjuka jävla as, till människa. Hur fan kan man göra någonting sådant? Tortyr och nackskott är det enda han förtjänar.

Hoppas att lilla Engla får vila i frid.



Jag ska snart till förskolan. Praktiken är så otroligt rolig. Jag älskar att vara där.
hejpi

APU, start imorgon!

Imorgon börjar min APU. Jag ska vara på en underbar förskola och jag längtar massor! Ska bli så skönt att få lite miljöombyte, få träffa nytt folk och vara bland söta barn. Det gör alltid tillvaron bättre.

Många nya saker börjar imorgon, i alla fall för min del. Jag ser fram emot alla med stor spänning och förväntan. Det ska bli underbart, på många sätt och vis.


Nu ska jag gosa med min älskade Linus.

Hejpi!

Några - "Åh..."

...Linus luktar så gott när man pussar honom. Precis vid munnen är det en doft som jag älskar. Det luktar Linus, helt enkelt.

...Idag pluggade jag faktiskt massor! Gjorde 2 arbeten och pluggade klart inför 2 prov. Kändes asbra.

...Nu har biljetterna kommit hem till mor. GREKLAND I SOMMAR!

...Nu ska jag mysa med min älskling och sova gott.

hejpi!


Äntligen funkar det!

Ja, äntligen kan man komma in på bloggen igen. Hoppas att allt fungerar smärtfritt framöver.

Jag är sjuk... (undra hur många gånger jag skrivit det i bloggen hittills) Jag har magont och huvudvärk. Kul i jul, nej.
Är säkert tack vare helgen. Nu kommer det dock ta ett tag innan det blir av igen.


Jag måste plugga också. SUCK på idag, säger jag bara.

hejpi!


RSS 2.0