Jag har egentligen inget vettigt att skriva...

Fast som många andra bloggare skriver jag ändå.

Gårdagen bestod av presenthandlande. Jag köpte både till älskling och till lillasyster Hilda.
Köpte även en tröja på Indiska som är tokfin! Den var dock till moi.

Just nu sitter jag och väntar på Linus. Han slutar 12. Jag kikar även på inreda.com. Jag ÄLSKAR den sidan!
Det finns så väldans mycket snyggt där. Det är nästan så man pinkar i brallan av glädje.

När jag klickar runt på sidan får jag en otrolig längtan efter Julen. JAG VILL HA JULAFTON NU!



Denna julstjärna är sjukt snygg.
Kostar 470 riksdaler.

image38


Och denna lilla julkula är SÅ söt.
Kostar 35 kronor.

image39


Nu ska jag återgå till det jag gjorde innan... dvs. ingenting.

Tackhej!



















 

http://inreda.com/

ÅH! Ni måste kika där!
Det är verkliiiigen en sida med inredning för alla. Mycket som finns där faller mig i smaken och jag kommer garanterat att beställa ett och annat därifrån.

www.inreda.com

image37

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Hur snygg är den inte? Jag tror den kostar ca 400 bananer, men ändå. Den är SÅ SNYGG! Jag vill HA den!


Jag tänker fortsätta tjura för att jag inte har några pengar nu.

Hejhej

Jag vill ha pengar! GE MIG HELGJOBB!

Jag börjar bli lite smått desperat nu. Jag MÅSTE skaffa mig ett helgjobb. Jag vill ha pengar och det är snabbt.
Om det nu är någon som vet ett bra helgjobb i Örebro, kan den ju gärna tipsa mig om det. "Dagens goda gärning", kan ni se det som. Det kan för övrigt vara allt som inte är att torka bajs. Fast torka bebisbajs är okej. Jag går Barn och Fritid, jag måste bli härdad. Men som sagt, inte torka bajs, och då syftar jag på bajs som inte tillhör ett litet barn. Med "litet barn" menar jag 0-3 år. Sen börjar det bli lite väl nasty. Nog om bajs.
Hur som helst. GE MIG JOBB! NU!

Jag saknar Linus. Han jobbar pungsvett-tider idag. 14.20-22.40! Dock blir det bra med pengar för honom sen. Det är ju väldans positivt och gör det hela värt det. Han ska för övrigt få jobba 2 dagar i mellandagarna. Då blir det 1500:-/dag. Det är GÖTTI!

Saknar nog mest att få somna bredvid honom. Det blir någon säkerhet och trygghet att höra honom andas och känna att han är nära. Jag har alltid så svårt att somna när han inte sover bredvid mig. Det känns som att något fattas och det hela blir bara tråkigt. Dock inte så tråkigt att jag somnar, utan jag bara ligger där och glor i taket, på tvn eller i väggen. Den typen av tråkighet är bara irriterande. Suck.

Jag saknar även hans händer som pillar mig på ryggen och masserar min hårbotten innan jag somnar. Det har också blivit en lyxig vana, vilken jag längtar efter varje gång han inte sover hos mig. Det blir ibland nästintill jobbigt att sova utan honom. Eller, jobbigt kanske inte är rätt ord, men i brist på andra. Jag menar - det funkar ju att sova själv, men det är väldans mycket tråkigare än annars, och när det är sådär tråkigt och man bara vill få krama, pussa och ligga bredvid den man älskar, då blir det ju lite jobbigt. Ni förstår säkert.

Jag är lycklig. Det känns faktiskt otroligt härligt. Jag hade gett upp hoppet om en såndär "drömpojkvän", men efter 9 månader av ren lycka, kan jag bara få skryta om att jag har honom. Jag har det jag alltid velat ha. Jag har en pojkvän om ställer upp, visar ömhet, närhet, känslor, som är rolig, snäll, omtänksam, sexig, intelligent. En som har talets gåva, en som står för vad han tycker, inte är rädd för diskussioner och argumenterande, en som alltid får mig att få ont i magen av lycka, en som kysser som en gud, kramar mig perfekt hårt, ger mig otrolig tillfredställelse, säger sådär sjukt romantiska saker och en som ger mig all bekräftelse jag behöver.
Linus ger mig LYCKA, och det vill jag tacka honom för. Jag älskar dig oändligt mycket, baby <3


För tillfället:
Jag sitter och degar på msn och funderar på att snart krypa till kojs. Är trött och vill få tiden att gå så att jag kan få pussa på Linus snart igen.


Tjojhej


Göra om toaletten + sovrummet

Ja, jag har fått mitt första inredningsuppdrag. "Lill-toan" hos mor måste göras om och jag har fått äran att fixa allt. Jag längtar verkligen efter att få gå och shoppa färg, handdukar och småsaker. Såklart kommer även före-, mellan- och efterbilder visas för den som vill se.

Jag kommer även få göra om mitt sovrum hos mor... eller, vi håller egentligen på lite smått redan, men det ska bli färg och tyger och kuddar och sånt snöggt. Det kommer även det visas här för den som är intresserad.

För övrigt 1:
Ikväll är det Grey's anatomy och jag längtar!

För övrigt 2:
Jag träffade saknade bror idag, och hans tjej cissi... eller sambo kanske man kan säga nu. Vi fikade hursomhaver te och kakor och hade mysmys.

För övrigt 3:
Nu ska jag mysa med älskling och äta kvällsmacka.


Tackhejdå

Hemma i kalla falukorvslandet

Ja, nu var man alltså hemma igen. Turkiet var underbart och sällskapet bättre! Maten var otrolig, förutom FÅR då, och solen stekte gött mot kroppen när man låg och latade sig vid poolen. Turkarna var trevliga, ibland lite för trevliga, och hela resan gick helt utan problem. På tal om trevliga turkar - Linus fick en och en annan smekning på axeln eller armen, och flirtiga blickar av servitörerna vid ett flertal tillfällen. haha, stackarn.

Och jag smakade LAMM! Det var supergott! Det kan man inte riktigt tro, men det var jättegott verkligen. Men som sagt - smaka ALDRIG får. Det var det äckligaste kött jag någonsin smakat. Tänk dig liksom att du har en gammal vante, typ Lovikkavantar, och att du är 5 år och har lekt med dom en hel höst, kladdat i sand och lera, plaskat i pölar osv. Sen doppar du dom i ättika och suger på dom. SÅ smakar det!

Jag kommer för övrigt att lägga upp bilder på bilddagboken, för dom som vill se.(http://saymynamebitch.bilddagboken.se)

Och för er som vill ha en daglig dos av 110%ig romantik - Jag och Linus har förlovat oss!
07-10-2007 fick jag frågan som jag utan tvekan svarade ja till. På Linus födelsedag och allt! Och på bryggan under stjärnorna efter världens mest romantiska middag. DÄR blev Linus min fästman och jag hans fästmö. Är det inte vackert?

Nu ska jag snart duscha och gosa med Linus.

Hej


Lite bilder som aptitretare:
 

image34
En bild från båtturen (som för övrigt var lite utav en mardröm då jag inte fick behålla maten alls eftersom jag istället gav den till toaletten. Ja, som ni förstår är jag åksjuk och det gungade av bara helvete på den båten)
 

image35
Jag och Linus är glada och förlovade! <3


image36
Sista solnedgången i Turkiet. Det var dock vackrare när man var där.

MioMöbler - Ganska dyrt, men uj vad fint.

Dagens Tips:


Gardinen "Samantha" ifrån MioMöbler. Färgen purpur är otroligt fin. Kostar dock 650:-/styck vilket tyvärr är ett no-no.
Denna får nog  bara förbli ögongodis.



Mio Möblers belysningssortiment är otroligt! Återigen är det SÅ JÄKLA dyrt, tyvärr.



Men se bara! Är det inte alldeles toksnyggt?


För övrigt 1:
Jag är fortfarande jättejättejätteförkyld. JÄVLA FAN! Imorgon klockan 06.00 åker vi hemifrån. Flyget lyfter 10.00.
Jag är nervös, förväntansfull, rädd, glad, lycklig osv. Blandade känslor alltså...

För övrigt 2:
Jag saknar dig, Linus! Kom hit snart! Klockan 4 är för långt bort :) <3

"Våra bästa år"? Really?

Jag låg och tyckte synd om mig själv i soffan och glodde på tv nyss. Såg att det var Våra bästa år på. 
En sak jag alltid tänkt på vad gäller det programmet är: Hur fasiken kan DET DÄR vara deras bästa år? Folk blir besatta av djävulen, det kidnappas, det mördas, det är ALLTID kärleksproblem, utomjordningar kommer och försöker ta över, elaka tvillingar suddenly appears osv. Hur skulle det då inte se ut är det är deras VÄRSTA år?
Inte fasen är Al Bundy och hans mansgrisiga synvinklar, Peggy och hennes fula gångstil och deras jobbiga ungar VÄRRE? Hur kan DET vara dom "värsta åren"? Jag skulle mycket, mycket hellre leva i deras störiga värld, än att behöva spendera mina dagar med en smör-hes-John, that's all I have to say.

För övrigt har jag fått något skitvirus. Var på vårdcentralen idag och fick det konstaterat. JÄVLA SKIT JU!
Turkiet är bara en dag bort och så kommer jag ha den här skiten i typ en vecka! SKITSKITSKITSKITSKIT!!!!!
Just nu känns allt bara förjävligt.

Tur att jag har Linus. Han är det bästa som hänt mig och jag älskar honom så otroligt mycket. <3

image30

Idag är jag sjukling och jag ska vara bitter i all evighet om detta inte försvinner innan Turkiet! :@

FAN! Hur jävla otur har jag inte? Jag har lyckats med att bli förkyld när det bara är 1 DAG kvar tills Turkiet! 1 JÄVLA SKITDAG! Jag ska lägga en förbannelse över alla bakterier om jag inte bli frisk, och på så vis ta död på hela universum. . . . suck
JAG MÅSTE BLI FRISK!
Jag tycker nu att vi alla ska be till högre makter eller vafan vi nu önskar våra önskningar till, och hjälpa mig att bli frisk innan lördag! KOM IGEN NU FÖRFAN! Eller så donerar ni pengar till min fond: Isabelle Frisk Innan Lördag. Alla bidrag räknas och ska sedan gå till alvedon, nässpray och näsdukar/toalettpapper. Tack på förhand.


suck.

nu ska jag försöka äta något.

hejdå

Packapackapacka

Dagens tips:

Jag kikade lite på Aftonbladet.se och fick syn på dessa UNDERBARA glas. Jag MÅSTE ha dessa!
Den stora kostar 39:- och den lilla 29:- vilket inte är allt för dyrt. Du hittar dom på Åhléns.

image29


För övrigt 1:
Nu är det bara 3 dagar kvar till TURKIET! Ja, jag kanske tjatar. Men jag MÅSTE få göra det. Jag längtar så otroligt.

För övrigt 2:
Idag ska jag plugga till samhällskunskapsprovet som är imorgon. Brott och Straff.
Jag orkar verkligen inte. Jag är SÅ jävla trött. Tur att man ska få slappa på stranden med drick i handen i en vecka ;) maha.

Nu ska jag dricka te, eftersom jag har jätteont i halsen :( VÄGRAR ha ont i Turkiet! Då får jag tokryck.

Sen ska jag PACKAPACKAPACKA!


Tackförmighejhej

Indiska.com!

Jag har alltid älskat affären Indiska, och efter att jag praoat där har min kärlek bara ökat. Indisk inredning är SÅ fin! Mycket färger, mycket textil och mycket mysighetsfaktor.

Dock krockar ibland min förkärlek för den indiska stilen med min besatthet av begagnat - alltså 50-,60- och 70-tal.
Jag har dock bestämt mig för att försöka kombinera och välja ut mina favoriter från de olika stilarna och göra till min egna stil, i mitt rum. Det låter ju lite hejkomochhjälpmig kanske, men när jag senare kommer visa bilder, kommer ni förstå vad jag menar.


Jag kikade på Indiska.com och hittade massa fina saker som jag VILLVILLVILL ha:



Dessa bestick har jag suktat efter i affären i drygt ett år nu, och jag dyrkar dom fortfarande. Dom är så jävla snygga!
Bra tips till alla som funderar på vad dom ska köpa till mig i 18års present!
Priser:

· Gaffel 49.50

· Kniv 49.50

· Matsked 49.50

· Kaffesked 25:-

· Lattesked 29.50

· Dessertsked 29.50

· Salladssked 69.50

· Salladsgaffel 69.50



Detta TOKSNYGGA brickbord kostar 499:-
Klar favorit på indiska.com



4 skålar för 149:-



JAG AVLIDER! Dessa tallrikar har jag önskat mig SÅÅÅ länge. Dom här är helt underbara!
Kostar 69,50:- styck, men satanigatan vad snygga dom är!


Sista tipset på indiska.com eller i butik är dessa glas som kostar 19,50:- styck.

JAG VILL HA! ALLT! Ge mig pengar?



Det var nog allt för ikväll. Du får mer än gärna ge mig allt detta, bara så du vet. maha.





För övrigt:


JAG SAKNAR LINUS! <3


Hej!


Fokusering: heminredning

Ny design och ny fokus på bloggen. Jag kände att jag, precis som många andra, ville ha en blogg som fokuserar på ett ämne, och då passar det ju utmärkt med att välja några av mina stora intressen - heminredning, design och second hand.

Jag kommer att skriva om vardagliga saker, tankar och känslor - som vanligt - men större delar av bloggen kommer att kretsa kring inredning i allmänhet. Jag kommer även att dela med mig av personliga bilder och tipsa om sånt jag tycker är worthy of buying.

Och som en start på det hela:

Tipset för dagen:

Lampan ERSERUD 99:- på IKEA



Lampfoten i sig är kanske inte den allra snyggaste, men att man kan byta skärmen efter så många olika stilar och inredningar, är väldans väldans prisvärt.






För övrigt:

Linus och jag åker till Turkiet på lördag! 5 dagar kvar alltså! GUDARS!
Det är otroligt. Jag kan inte fatta än. Det ska bli SÅÅÅÅÅÅ underbart! <3


RSS 2.0