Skärpning från min sida

Jag vill bara be om ursäkt för att mitt bloggande på sista tiden varit både tråkigt och sällan. Det beror på att det är så otroligt mycket i skolan nu. Vi har inlämningsuppgifter och prov och massa läxor och skit. Känns för övrigt lite piss.
Men det är väl bara att kämpa och hålla ut. 3 terminer kvar ungefär. Det är ju inte så mycket, men det är fan inte så lite heller.

Jag börjar ärligt talat tröttna på skolan, och för er som inte känner mig - jag har alltid älskat skolan. Jag har tillochmed alltid tyckt att det faktiskt har varit roligt med prov. Speciellt nationella. Dom var tokroliga.
Som ni förstår har den känslan för skolan nu försvunnit. Jag är omgiven av omogna fjantar och fjortisar. Endast ett fåtal, och då menar jag verkligen fåtal, har något i huvudet överhuvudtaget.

Jag vill ju faktiskt lära mig. Jag orkar inte fjanta runt och prata bort alla lektioner längre, som man faktiskt gjorde mycket på högstadiet. Jag vill få ut något av lektionerna och jag vill kunna prestera mitt allra bästa, vilket inte går när mer än hälften av klassen skiter fullständigt i skolan. Nu börjar jag förstå vad folk menade med deras oro och förvåning när jag valde Barn och Fritid. Jag börjar även själv fundera på om valet verkligen var det rätta. Jag älskar kurserna och det vi lär oss, men det är omogenheten och jagskiteriallt-attityden som irriterar mig.

Hur som helst... Nu är det som det är och jag tänker i alla fall INTE byta program. Det orkar jag verkligen inte. Då skulle nog skoltröttheten ta över helt. Uscha.



Just nu ska jag plugga lite. Skriva orsaker till klimatförändringen och vad vi kan göra åt det. Faktiskt väldans intressant.



TIPS: Gå in och kika på http://youtube.com/user/macpulenta - han är helt fucking amazing på att rita. Be amazed!


Jag älskar dig och saknar dig, Linus! Ditt jobb är BAJS dock! :) <3




Hejsvej!


Sovmorgon of doom och ringarna är här!

Jag börjar halv 1 idag! Det är så otroooooligt härligt med sena mornar. Dock ska jag hålla ett tal på Oral Skills (iv-valet, vars namn kan diskuteras otaliga gånger) som gör mig lite nervös... men det kommer gå bra, det brukar det göra ju.

Våra ringar är här också! Snyggaste ever, för övrigt! Finfina ringar i vitt guld. Lägger antagligen upp en bild inom snar framtid.


Har inte så mycket mer att skriva. Är lite trötter i huvudet och ganska hungrig.


Jo! Just det! Jag och Linus såg Solstorm på bio igår. Den var seg i början men slutet var riktigt bra tyckte jag.
Sevärd? Njaae, eller jo, den är sevärd men man kanske inte ska se den på bio, utan vänta tills den kommer ut på DVD istället.



NU ska jag inte skriva mer i alla fall.

Ha en fin dag :)

Hej

Ny blogg - fortfarande isabelleellebasi som skriver

Jo, det är såhär att jag brukade vara ganska aktiv på sajten poeter.se förut. Men den har, precis som många andra, börjat med massa betaltjänster och skit. Jag har inte råd att betala 250:- för tillfället, (Jag vet, det är inte mycket, men vafasen - det är juletider. Annat ska prioriteras!) och jag kommer därför skapa en till blogg som man kommer hitta om man klickar på min bild. De flesta vet nog vart man hittar den, men hursomhelst - nu vet ni.

Den nya bloggen kommer alltså få agera poeter-sida och vara ett ställe där jag publicerar lite av gamla texter och, såklart, nya med. Kommentarer kommer som alltid uppskattas och om det finns någon annan som gör likadant (vilket det med all säkerhet redan finns) så kan ju den gärna skriva en rad så att jag får ta del av dennes texter.


För tillfället 1:
Linus jobbar bajstider (14-23) och jag ska snart på mentorsamtal.

För tillfället 2:
Jag är förkyld som en gris och funderar starkt på att åka till vårdc. inom en snar framtid, för att ta allergitester. Något jävligt måste det ju vara, eftersom jag aldrig kan hålla mig frisk.


För övrigt:
Jag och Linus beställde våra nya ringar igår. De gamla skaver och är alldeles för tunna. Dock fina minnen ifrån Turkiet och förlovningstillfället - men de nya kommer vara med bekväma och antagligen mer ordentligt gjorda och mer värda.



Tackhej

RSS 2.0