Sitter på jobbet

Har rast. Funderar över sista julklapparna. Irriterar mig över mina torra händer som "fastnar" i min äckliga sidenklänning. Hatar siden. Varför har jag ens på mig den, en iskall dag som denna? Som bäddat för fnasiga, hemska händer. Smörjer mig med handkräm stup i kvarten. Tur att vi har smockat lager på jobbet. All handsprit ger ju oldies händer. Inte kul.

Ikväll ska jag åka hem till mamma. Ska bli så mysigt att få lite ledigt och få ha en långjul hos mammi. Love her.

Bara 1 julklapp kvar. Jag har varit relativt skillad i år. Fixade alla på 2 dagar. Utan stress. Utan beslutsångest. Alla klappar var självklara, vilket aldrig brukar vara the case.

Nu ska jag lägga mig på soffan sista 10 minuterna. Ska jobba över idag.
Kul.
Hej!

Fel

Har inte kunnat logga in på min blogg. Vet inte varför, men den har krånglat sedan sista inlägget. Suck.

Just nu sitter jag och göttar mig med lusmedel. Ja, du läste rätt. Och nej, jag var såklart ironisk, jag göttar mig inte, jag hatart. TROTS lakritsdoften. Men, så är det att jobba på en förskola. Bara att suck it up.

Natta var här och hjälpte mig nyss. Gotta love henne alltså. Världens bästa. Helt klart. Vi ska ut imorgon (Phi ska också med såklart) och äta middag och dricka lite drinkar. Ska bli helt underbart.

Baby och jag stortrivs i lägenheten. Den är helt perfekt. Har kommit i ordning ganska bra nu. Vill dock få shoppa ännu mer saker. Men det kommer väl.

Tänkte ut och fota i helgen. Var så längesen. Känns som att jag missat hela hösten, i bilder. Finns inga bilder alls. Jag har haft fullt upp och helt enkelt inte haft tid eller ork. Känns så tråkigt att missa det fina med hösten. Alla underbara färger. Nu får det bli frost och snö istället. Det funkar ju det med iofs.

Nu ska jag skölja ur medlet.
Puss!


RSS 2.0