Allt hänger på morgondagen

Tummarna är blåa.

Baby

Jag är trött. Orkar inte skriva så mycket egentligen. Saknar min baby. Så otroligt mycket. Jag önskar att vi kunde ha en egen lägenhet nu, älskling. Jag önskar att jag slapp vara ifrån dig. Jag saknar. Det gör ont.

Jag tänker på hur otroligt lyckligt lottad jag är. Att jag fått uppleva den här sortens kärlek. Den som är så djup, så intensiv och så överväldigande, att ingenting kan slå den. Ingenting kan jämföras.

Du är mitt liv.
Jag älskar dig.


Jag vet att jag laddade upp den här för inte så länge sen. Men det skiter jag i. Den berättar precis vad jag vill ha just nu. Dig.


Baby

Jag är trött. Orkar inte skriva så mycket egentligen. Saknar min baby. Så otroligt mycket. Jag önskar att vi kunde ha en egen lägenhet nu, älskling. Jag önskar att jag slapp vara ifrån dig. Jag saknar. Det gör ont.

Jag tänker på hur otroligt lyckligt lottad jag är. Att jag fått uppleva den här sortens kärlek. Den som är så djup, så intensiv och så överväldigande, att ingenting kan slå den. Ingenting kan jämföras.

Du är mitt liv.
Jag älskar dig.


Jag vet att jag laddade upp den här för inte så länge sen. Men det skiter jag i. Den berättar precis vad jag vill ha just nu. Dig.


Pill

Jag kan inte sluta pilla med tungan i hålet. Ja, men sluta snuska - jag menar såklart hålet som blev efter att jag drog ut tanden. Hålet som för övrigt blottar mitt skelett. Inte mys. Förstår ni hur ont det gör? TROTS smärtan kan jag inte sluta pilla. Speciellt inte nu när ett stygn gått upp. Kvar är nu bara tråden som hänger och dinglar. Suck.

Och så saknar jag Linus också. Fasen att vi inte bor ihop nu. Då hade vi legat och mysit i vår stora säng. Åh. Jag vill verkligen ha en lägenhet NUUU. Imorgon ska jag ringa till en massa olika fastighetssnubbar&kvinns. Och det kära tipset jag fick ska bli spännande att utreda imorrn. Håller tummarna så hårt.


Undrar hur lång tid det tar tills tandköttet läker ihop, så att jag kan börja äta normalt igen.

Nu ska jag duscha.
Hej

Vilka fina människor det finns

Tack för tipset! Det är verkligen supergulligt och jag håller tummarna så hårt att de blir blå! :)

Har skickat mail och väntar på svar med spänning!


Uttråkad till max

Jag dör lite. Jag orkar inte vara hemma. Jag vill jobba. Jag vill må bra. Jävla tand! Eller... Jävla tomrum! Jag hatart! Kan inte äta ordentligt. Kan inte pussa Linus ordentligt. Kan inte prata ordentligt. Och de som känner mig, vet att jag tycker om att prata. Massa. Och nu går det inte! Frustrerande. Det enda jag får ut, när jag väl säger något, låter så krystat och argt, vilket gör att alla i min närhet tror att jag är förbannad. Det är jag inte. Det är bara det att jag kanske försökt säga någonting i några minuter och inte kunnat för att det gör så ont, och när jag då väl säger något blir det nästan lite halvskrik. Suck.

Kan inte pussa Linus heller, skrev jag. Ja, och de som känner mig vet att jag älskar att pussa Linus ännu mer än att prata, mer än så mycket här i världen, så det är väl det mest frustrerande av allt. Som tur var kommer baby snart. Vi kan inte pussas, men vi kan kramas. Snart och snart iofs. Han kommer hit runt 19. Det var inte snart, upptäckte jag när jag kollade på klockan. Suck igen.

Kanske borde städa rummet. Vi får gäster i helgen. Dom kommer ju tro att jag är skittjurig som inte säger något. Eller så kanske de tror att jag har någon sjukdom med tanke på att allt jag äter måste vara sugrörsvänligt och dessutom måste ha huvudet på sne när jag sakta suger upp maten. Ni ser bilden framför er. Inget fagert direkt.

Vi jagar fortfarande. Lägenhet alltså. Blev jätteglad när jag fick ett mail idag från en fastighetsförvaltning. Lyckan förvandlades snabbt till sorg när jag såg att de lägenheter som kvinnan pratade om fanns i LINDESBERG. Suck igen, igen. Så, vi jagar alltså fortfarande. Vi börjar bli lite desperata snart. Det är det enda som snurrar i mitt huvud. "Måste hitta lägenhet, måste hitta lägenhet". Lite Rainman-varning också. Passar ju iofs ihop med ovanstående förklaring på hur jag äter.

Suck igen, igen, igen.
Baby, kom nu. Jag vill ha sällskap.
Hej

Vad i helskotta är det för en fråga?!

"Vad kommer först: eget rum eller egen mobil?" lyder en fråga från Telias nya reklam.


...

 
VAD ÄR DET FÖR EN KONSTIG FRÅGA EGENTLIGEN? Ett EGET RUM är väl självklart ska gå före?! Vafan. Jag förstod först inte om det var ett skämt eller om det var på riktigt. Tydligen är det tyvärr det sistnämnda. Jag menar, jag förstår inte varför man ens ska (och kan) diskutera detta? Okej om man är ensamstående och inte har råd att ge ungarna varsitt rum, då kanske de får dela. Men annars är det ju förfasen varenda förälders skyldighet att ge sitt barn ett eget rum? Mobilen kan man väl ta sen? Jisses alltså. Jag blir så irriterad. Som om en mobil NÅGONSIN går före ett eget rum. Nä, jag orkar inte ens.

Jag har ont också. Så jag är tjurig. Min mun värker. Tandjäveln. Hoppas du dör. Nej, just det. Den är ju redan död. Hoppas du ruttnar sönder! Nej, just det...

Bice. Hej


Mina sms

Jag har tråkigt och tänkte därför gå igenom lite av de senaste smsen jag fått. Varför detta skulle göra min tillvaro roligare för stunden, vet jag inte, men det är värt ett försök.

Sms 1.
Folktandvården:
"Hej Isabelle Aronsson" (Jag vet - två s. Jag hate it) "Vi påminner dig om din tid hos oss den 14/10"... osv.
Jag ska alltså till tandis. Och rycka en tandis. Som sedan ska ersättas med en titanskruvis med porslintandis. Inte kul.

Sms 2.
Älskling:
"Ligger nästan naken. Väntar på din fina kropp"
Här är ett klassiskt sms från min pruttisbaby. Sött, men när man läser lite närmare ploppar frågorna upp. "NÄSTAN naken". Vadå, nästan? Bygger han upp en spänning eller ville han inte ljuga? När jag frågade honom efter att även jag gått och lagt mig bredvid, svarade han att det var för att jag inte skulle bli besviken när jag upptäckte att kallingarna var på. Han är omtänksam, han.

Sms 3.
Göran (låtsaspappa):
"Ok"
Här är ett klassiskt Göran-sms. Kort och koncist. Inget fuzz. Göran skriver alltid så. Ingen punkt, inget komma, inget frågetecken. Det är onödigt liksom. Vilket gör det hela så mycket roligare då man läser smsen.

Sms 4.
Älskling:
"Hur tar vi oss till Kumls". Stavfel är alltid roliga. En annan variant är ju när man fått sms som följer: "Räknar dig". Vilket man ska tolka som "Saknar dig". T9 är buspokkee.

Sms 5.
Mor:
"Grey's Anatomy börjar nu. Puss". Mamma vet hur jag vill ha det! Påminnelser om mina gottasee's.

Sms 6.
Göran:
"På väg"
Kommentarer överflödiga.


Sms 7.
Linnea:
"Hahah det är tristan och isolde idag, äre inte i den som okänd är med? HAHA <3"
Interna skämt via sms är alltid guld.

Sms 8.
Mor:
"VA?!!! Hur i he**ete är det möjligt?!" 
Mammas reaktion när jag fick mina underbara poäng på facebookspeliset.
 
Sms 9.
Göran:
"Okl"
Detta skulle vara "okej", men jag tror inte att han hade engagemanget att ändra.


Så. Nu fick alla en liten inblick i några sms från de senaste dagarna. Jag valde bort det göttigaste såklart. Men det gör alla.

Hej!

Lägenhet

Jag och baby är på jakt efter en 2:a här i Öleblo. Vi vill VERKLIGEN ha en nu. Gärna igår. Ni förstår läget. Öbo-poäng och sånt skit är ju redan uteslutet. Här är det kontakter som gäller. Och visst har vi kontakter, men inte de där kontakterna som funkar såhär: Jag behöver en lägenhet. Ringer ett samtal. Får en lägenhet. 

Tänk att vissa har det så flott. VI VILL OCKSÅ HA DET SÅ! 

Således - om någon hör något kan ju den någon tipsa oss eller tipsa om oss, tack.


Ikväll bär det av mot Örebro. En häftig och otrolig resa på sisådär 12-13 minuter. Med tåg såklart. Gotta lav tågis. Ska sova hos bror. Jag älskar min bror. Han ställer upp jämt. Vet inte hur jag hade klarat av mitt liv utan honom just nu. Så, tack bror, om du läser detta.

Nu ska jag hänga tvätt.
Men, kom ihåg - LÄGENHET! SÖK!
Hej!


Pussis


HAHA. Ja, jag bjuder på denna. Vi har lite roliga inställningar på camisen. Eller, jag hade. Linus var mest seriös. Fast han kan han också. Faktiskt.


Såja

Nu är jag nöjd. Efter några minuters pillande. Och så någon timme på datorn också. Maha. Kul. Nej.

Nejmen, det tog sin lilla tid. Men nu känns det okej. Så det får vara så ett tag.

Helg. Jag gillart. Efterlängtat.

Hej

Nej usch

Tråkig design.

Jag ska fixa.

Hej

Nytt

Kände fört. Var ju ett tag sen. Nu är det lite mer romantic och så. Tillägnat Linus, kan vi säga. Inte för att det var tanken från början. Men det lät ju vackert.

Nu ska jag sova.
Saknar baby fortfarande.
Hej!


Mycket nu

Pausknappen är trasig.


Ska fira Ilonafinnen till helgen.
Ska bli mys.

Saknar min baby.
Vill ha honom här.

Hej.

RSS 2.0