Sarah Silverman

WATCH IT. LOVE IT.


Har egentligen inte sådär tokmassa att skriva

Men vill bara let y'all know att jag lever. Jag trivs i min lilla lya. Bilder kommer snart, basånivet. Balkongen är underbar. Helt otrolig, faktiskt. Kom på mig själv sakna lägenheten igår när jag inte var hemma. Ville hem till den, som att det vore en liten bebis. Min bebis. Vill få ta hand om den och mysa i den. På balkongen framför allt. Som sagt - helt otrolig.

Har ringt Tele2 massa gånger de senaste dagarna. Fixat&trixat. Ska välja intressepaket till tvn. "Nöje" är ju given, i och med 3an och 5an, och dom andra. Sedan är ju frågan om jag vill ha "Dokumentär" eller "Film". Nörden i mig vill ha dokumentär-kanalerna. Film-kanalerna känns ju också kulio, men jag vet inte riktigt om det kommer vara värt. Jag menar - så ofta ser man ju inte på film. Kanske till hösten och vintern iofs. Men tills dess vill jag nog få nörda loss bland Discovery.

Har lyssnat massa på Anna Ternheim den senaste tiden. Vilken människa. Hennes röst. Hennes låtar. Shoreline är en av mina favosar.

Imorgon åker jag, mamma och lillsyrris Linnéa till Sunne i Värmland och bor på Selma Lagerlöfs hotell. Ska bli supermys. En liten mini-resa sådär. En natt på hotellet och två dagar av massa skoj och trevligheter. Kalasbra.

Jaha. Nähä.
Puss på er.


Slänger upp en bild på mina vackra underbara.


Heartbeat

Robyn - With every heartbeat




Jag vetefan alltså

Har nog aldrig varit mer förvirrad, än just nu.

Det går framåt men står ändå still

Farmor gick bort igår. Kan fortfarande inte förstå det. Känns därför konstigt att ens skriva dom orden. Att hon inte längre finns här. Åh, vad hon fattas mig, min älskade lilla farmor.

Trots att det enda man vill är att krypa ner under täcket och bara gömma sig ett tag, går det inte alltid. Jag flyttade nämligen idag. Till min nya, egna lägenhet. 84 kvadrat till 34. Lite skillnad? Njavars... Men det blir mysigt, hoppas jag. Tänkte visa lite bilder när det är uppackat och så.

Har semester nu också. 4 veckor. Behövligt och lägligt, i och med allt som skett/sker. Behöver tid att få tänka mycket. Bara lyssna på musik. Dricka goda drinkar på min balkong i nya lägenheten. Spela gitarr. Måla lite. Skriva lite. Bara vara. Sörja. Känna. Andas. Samla kraft inför ny termin på förskolan.

Nu ska jag nog glo lite på tv.

Dagens inspiration: styleroom.se - hur mycket bra idéer och tips får man inte där då?

Hejpi!




RSS 2.0