MIN BIL

Här poserar jag sådär oerhööört töntigt, men ack så glatt, framför min (MINMINMIN(!!)) bil!!!
Puss!


KÖRKOOOOOOOOOOOOOOOOORT

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
Känns så jävla bra! Är så SJUKT glad! JAG KLARADE DET! Wiiiiiiiie!


Jag vill ha musiktips!

Jag har cravings. MUSIKcravings! Jag vill ha tips! Massor av tips! Nu är det ju inte alls många som läser min lilla blogg. Kanske för att den delvis varit död i typ ett år. Men så kan det vara ibland. Den börjar ju vakna till liv lite igen. Jag vill hur som haver ha tips. Så även om det bara är EN som kommenterar och ger mig ett tips, är det alltid värt något! Så nu! GE MIG TIPS! Gammalt som nytt. Musik är musik! Ålder spelar ingen roll! Musiken är oändlig och evig. Som kärleken. Dagens smöriga, var det. Men PUSS på sånt ibland!

Tipsar ni, tipsar jag!

Håll till godo:
(Kanske tipsat förut. Minns inte. Sorry isåfall. Puss igen)



Styleroom.se

Japp! Nu finns ytterligare några bilder på min lägenhet där. Belleinterior heter jag. Lite fyndigt, tyckte jag. Om man inte är intresserad av inredning kanske man inte alls förstår det fyndiga. Men då får det vara så.

MEN, jag tänkte vara lite småsnäll och lägga upp bilderna här med. Bara för att. Så, här kommer några:














Nä, det får duga så! Styleroom.se "Belleinterior" för mer. Puss!

 


En grå dag

Jag kan ångra lite att jag inte bara stod stilla i solen, igår eller iförrgår, och bara njöt. Bara andades in ljuset och värmen. För idag, idag är det gråare än gråast. Det har snöat lite mer. Allt är bara trist. Jag saknar solen. Som saknaden av sin älskade, så känns saknaden av solen. Kan inte ni känna så? Att man nästan får pirr i magen av dom första ordentliga, riktiga solstrålarna efter en lång vinter? Det kan inte bara vara jag.

Det känns som att det är så mycket som hänger på nästa vecka. Del 2/2. Jag måste klara det. Jag vill bara kunna släppa allt vad körkortsplugg och körkortstänk och körlektioner heter. Jag vill bara ha mitt körkort nu.

Hade tänkt fota lite i lägenheten idag också. Klockan är inte ens 2, men mörkret är redan min fiende. Det skulle inte bli bra bilder, och då skulle jag bara bli irriterad. Jag vägrar ta bilder med blixt. Skulle inte hända, kommer inte förekomma. Så därför får jag vänta tills imorgon. Funkar väl det med, men vad ska jag nu göra av min lördag, liksom? Jag vet ju vad jag borde göra. Jag borde diska. Jag borde dammsuga. Jag borde damma. Jag borde tvätta. Jag borde vika in all ren tvätt från förra tvättningen... som fortfarande ligger i ikeaplastpåsarna och väntar på att hängas/vikas in/ner i garderoben/byrån. Ni fattar - en riktig städardag vankas, med andra ord. Men nä, jag vill faktiskt inte det. Jag känner inte fört. Så det blir nog inte så. Kanske disken, då. Bara för att det annars kommer börja lukta. Och det vill vi ju inte.

Nu ska jag kika på något uppiggande matlagningsprogram. Det är ALLTID hur kul som helst!
PUSS!


                      
                       Tänk om det kunde vara midsommarafton och strålande, varm sol nu.


Lite nytt i bloggen

Bara för att fräschatere lite.


Puss & hej


DEL 1 / 2 AVKLARAD!

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!


4 år

Jag är SÅ. SJUKT. LOPPISSUGEN! Och AUKTIONSSUGEN! Ge mig second hand, i vilken form som helst, så är jag nöjd! Eller. Inga second hand-kallingar, tack. Men ni fattar. Jag vill bara bli kidnappad; åka iväg på en loppisturné och bara kika på gamla fina saker. Känna, klämma, sukta. Inte lukta - second hand kan lukta lite unket, I know. Men sukta! Och önska! Det kan jag!

Imorgon gäller det. Del 1 / 2. Fortsättning följer.


Loppisfynd i hallen (mer ska det bli!):



-

4 år sedan jag mötte din blick. Sedan jag kramade dig för första gången. Sedan vi kysstes varmt, andades varandras nackar, höll varandras händer. För första gången. 4 år sedan.
Och fortfarande har du mitt hjärta.


Rubriker har aldrig varit min starka sida

Man kommer ju aldrig på någon vettig, liksom. Rubriker. Vad ska det vara bra för? Man kanske inte har en titel till allt. Kanske inte kan sammanfatta en text med ett enda ord, eller en enda mening. Och visst, jag skulle kunna skriva datum, men det står ju under, så det känns också lite halvtrist. Så därför blir det nu såhär att mina rubriker framöver inte alls behöver ha någonting med nedanstående texter att göra. Det kan bara vara härliga ord eller fina meningar, som jag gillar, bara för att liksom. Ingen speciell anledning behövs, dom kanske bara kommer finnas där. Och ja, då kan vi lika gärna ta det där också, när vi ändå är igång: JA, jag skriver "dom", jag skriver inte "dem". Så ni behöver inte ens börja störa er på det, för jag kommer inte ändra't. Så det så. Ville bara påpeka att jag däremot är medveten om felet. Så ni vet. Att jag kan skriva. Ibland. När jag vill. Lite som jag vill.

Pjaa. Kanske borde börja med en såndär urtjatad lista som har florerat i bloggvärlden den senaste tiden. Kanske inte. Vi får se. Någonting sådant vore ju skoysi. Eller inte? Kanske.

Nu ska jag försöka sova.


(foto: jag, men det fattade ni ju)
Vore helt OK med sommar och fina blommor nu.
PUSS!


Körtkort

Luras icke av rubriken. Jag är inte där än. Men snart. Förhoppningsvis. Det lär ju märkas när, i alla fall.

Jag fick en fråga (anonym dessvärre, alltid roligare med namn ju) om varför jag slutat skriva. Jag fick bara en inte-sugen-på-bloggen-period. Men eftersom någon ändå engagerat sig med att fråga, så fick jag en liten längtan efter att skriva av mig igen. Så jag tänkte väl försöka skriva lite då och då. Mest för min skull.

Vill tipsa om en underbar låt. Många har säkert hört den redan. Förstörts på radion, skulle jag tro. Men jag lyssnar tyvärr inte på radio så ofta, så för mig är den oförstörd och vacker.



Puss, till nästa gång!


Det blir ljusare nu

Ja, man kan tycka att det borde bli så nu. Att solen ska våga titta sig fram ordentligt. Är det inte nu det ska gå mot ljusare tider? Att det i alla fall ska kännas av, att det blir ljusare utomhus? Verkar som att solen glömt att vi ska börja vandra mot våren nu.

Utanför mina fönster är det kolsvart. Och jag ska snart till jobbet. Kul att Örebro har blivit Sveriges sämsta stad, för övrigt. Våldtäkter och styckmord. "Nämen, vi tar Örebro i sommar va?". Skulle inte tro att någon känner så. Synd, tycker jag, för Örebro är faktiskt en fin stad egentligen. Vi har parker och ett stort slott MITT i stan. Det älskar jag. Man shoppar en stund, går några meter och lägger sig i gräset med en glass en stund. Så är sommaren i Örebro. Det kanske är så att vi helt enkelt bara måste flytta alla män från staden? Sen får vi frid och lugn och ro. Synd bara att alla andra 99% som är "bra" män, också skulle försvinna då. Det tåls att klura på.

Vad händer i mitt liv?
- Jag jobbar 100 % till mars. Hoppas ju såklart på mer efter det också.
- Jag bor i min myslägenten.
- Jag... måste gå till bussen, ser jag nu.

Puss!


RSS 2.0