2007.07.11 - Sommar? Jag ser ingen jävla sommar!

Ja, jag är trött på vädret. Jag vill ha sol! Och det i massor... eller åtminstone som det brukar vara en "bra sverige-sommar". Om det nu varit en sådan.

För tillfället sitter jag hos min älskling. Han jobbar (började 04 inatt och slutar 12.45) och jag degar. Jag önskar dock att även jag haft ett jobb att gå till. Lite cash skulle inte vara helt fel.
Så - VET DU NÅGON SOM BEHÖVER SOMMARJOBBARE? snälla, snälla tipsa mig!!


Var för övrigt med Ilona igår. Längesen sist. Hade tokmys! Kändes riktigt roligt att umgås som vanligt igen. : )
Smög sedan hem till Linus mitt i natten och satt med hans kära systrar i en timme, för att Linus skulle få ytterligare 1 timmes sömn. Kändes lite knäppt att väcka honom 03 och samtidigt gå och lägga mig i samma veva. He's my working man. PENGAR! :D

-

Dagens Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1117238,00.html

Min fråga: Är han GALEN?!?!

-

Dagens låt: ja... precis. Vilken borde vara dagens låt? snälla give me lite förslag. Jag vill lyssna på musik och har tröttnat på datorns låtar. TIPS? :D

-


Sist men inte minst - Jag saknar Linus! <3




Signerat Aronson

2007.07.07 - Vart är vi påväg?

Det var ett tag sen jag skrev ett engagerat inlägg. Jag får be om ursäkt för det, men sommaren är faktiskt här och då är inte datorn prio no.1 för mig i alla fall.

Jag blir arg. Jag blir ledsen. Jag blir äcklad.
Läste nyss i aftonbladet. "12 åring tvingades att våldta sin mamma".
Något jävla gäng som tvingat dom. Fy helvete. Vart fan är vi på väg? Vilka vidriga människor kan göra någonting sådant? Nej, usch. Jag mår bara illa av att tänka på det. Ni får läsa själva.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1114494,00.html

Bara en sak - Blir man förvånad över att det är i USA detta sker? 

Fan, det finns så jävla mycket skit i världen. Våldtäkt, misshandel, mord, förnedring, tortyr. Vågar man verkligen leva i denna värld? 
Jag kommer på mig själv att dagligen oroa mig för att mina nära och kära ska bli utsatta, vara med i någon olycka eller liknande saker. Det som är så jävla sjukt är att det faktiskt är mycket möjligt att det skulle kunna hända. Det skulle kunna komma några idioter och starta blodbad i köpcentrumet man handlar i eller bomba skolan man går i. Det börjar knappt bli ovanligt. Helt jävla otroligt.

Fy helvete.


Äsch, jag orkar inte skriva mer om sånt. Blir bara förbannad.

Något som dock är underbart mitt i bajset är att jag firar 5 månader med älskling.
Har aldrig känt mig mer levande och lycklig. Tack Linus <3

image16


( I bakgrunden: Linnea - Lillasyster )



RSS 2.0