Duttipokke






 


 

VEM ÄR HON?!

Den som kan berätta vad hon eller hennes band heter, får en puss! SNÄLLA! Jag vill veta!

Detta är alltså ett klipp från 1000apor och låten spelas i slutet. Style by Mats-Mats pratar medan låten spelar, så man hör inte så bra.


 


Det var ett tag sen...

Nu har jag börjat slappa till med bloggen igen. Fast jag orkar faktiskt inte skriva en massa intetsägande inlägg bara för att. Jag har haft massor att göra i skolan och varit helt slut när jag kommit hem. Fyfasen vad jag längtar till studenten!

Helgen var mys. Det blev ljusstöpning och glöggdrickande hos mor. Vi satte till och med på lite jullåtar. Jag ÄLSKAR julen. Det är så himla mysigt med alla ljus och granen och snön och glöggen och pepparkakorna och skinkan och och och... ALLT.

Idag händer INGENTING. Tråk. Kanske borde ringa Natta och Phi och kolla om vi kan fika lite eller något. Klockan är bara 12 och jag börjar redan bli trött. Bara för att vi sov i en 120säng inatt! Suck... Dagens I-landsproblemo, I know. MEN... det är faktiskt så att jag och Linus inte sover bra i den sängen. Vi båda är toktrötta på mornarna. Vi är vana med 180sängen. Man vill ju ha space ju. 120sängen går bort helt.

SNÖ!
PROMENAD!
JA!
HEJ!

Myskväll

Gårdagen var tokrolig. I alla fall innan slutet. Men det var nog allt som allt den roligaste kvällen på länge. Mycket tack vare Ilona. <3

Idag vaknade jag vid 3. Inte bakfull alls, som tur var. Synd dock att man missade hela dagen. Känns så onödigt. Men vi gjorde det bästa av dagen ändå. Vi myste lite, åt lite frukost och sen så såg jag på Mitt feta grekiska bröllop och Grey's anatomy. Linus handlade lite mat och sen så fixade vi potatisklyftor i ugn med kycklinggryta, typ. Eller kyckling i sås, snarare. Göttans! Och lite godis blev det efteråt, till Erik & Mackan.

Ska snart försöka sova. Kommer nog inte gå så bra med tanke på att jag typ vaknade nyss (känns det som iaf).

Ska handla almanacka imorrn. Jobbalamanacka. Så man har lite ordning på saker och ting.

Ska faktiskt bli skönt att flytta hem igen. Jag och Linus hatar den här lägenheten och vi längtar tills vi får en större i framtiden. Jag har alltid behövt tid för mig själv och velat kunna stänga in mig i ett rum och bara få tänka. Det går inte i en etta.

Nu ska jag mysa med Linus.
Hej!


Bra låt


Bra dag

Idag är vi lediga. SKÖNT! Veckan har gått jättebra. Fick massor gjort i skolan, vilket var skönt. Men jag stressade också en hel del, vilket jag inte borde göra egentligen. Var ju det jag skulle sluta med, liksom. Men, hursomhelst - Bra vecka.

Idag träffade jag den familjen som jag kommer att vara avlösare åt! Ja, jag har fått jobb! Jag kommer att "ta hand om" en liten pojke på 5 år. Han var hur härlig som helst! Och mamman med! Åh, det känns bra!

(Jobbet som avlösare handlar om att man avlöser föräldrarna, vilka har ett barn med ett funktionshinder. )

Idag ska jag hem till mamma. Ska bli jättemysigt. Saknar henne. Vi ska äta tacos (hoppas!) och kolla film eller något. Brabrabra dag!

Nu ska jag kolla lite på tv och sen ska vi åka till mor.
Hej!

Skolan

Jag ska till skolan snart. Första gången på lite mer än 3 veckor. Känns lite småskumt, men jag vet att det är dags nu. Vi börjar 9.50, vilket är skönt. Har ganska bra lektioner idag.

Jag ska boka tid hos kuratorn också. För att få prata. Bara få släppa ut allt som funnits stängt inuti. Det ska faktiskt bli skönt.

Nu - Bussen!
Hej!

Jag vill ha ett band!

Jag skulle vilja ha ett band. Spela i ett band. Men liksom, mest på skoj. Som om typ Natta och Phi började lira något. Det vore så kul. Jag har tjatat på dom i evigheter om det iofs, men dom vägrar ju att ta fram sin musikaliska ådra, vilken jag för övrigt vet att de båda har! Vårt luftband i äkta Scrubs-anda håller inte längre. Nog för att det är jävligt kul när vi börjar låtsaslira i luften och ser stentuffa ut, men det är nya tider nu! Så - upp till bevis, Natta och Phi! Ge lite tillbaka nu, föfasen! Jag vill ha ett på-skoj-band som jag kan sjunga i! Vi behöver inte spela för någon, bara för oss själva. Natta - du är på piano/keyboard! Så, börja lär dig! Och Phi - du får ta trummorna! Eller, det skulle nog bli katastrof. Phi - du får ta basen? Nja... Phi... Vi väntar med Phi. Hur som helst! Vi skulle vara så bra. Inte så bra så att någon skulle vilja lyssna, men så bra så att vi själva känner att vi inte wastear time. Det är tillräckligt! Och så måste vi hålla det på den nivån, så att ingen får största egot och vill börja spela framför folk. Det skulle bara bli fel. Och så skulle vi splittras och inte vara vänner längre. Det vore ju så typiskt nu när vi lyckats hålla vår vänskap så himla tajt och härlig. Vore säkert Phi som fick egot. Hon är en lite djävul hon. En underbar djävul, men fortfarande en djävul. Natta är för änglalik för att få ego. Hon skulle försöka hålla oss alla sams. Typsikt Natta. Och till slut skulle alla tjafsa ändå. För att vi är ett band, liksom. Vi måste ju tänka på vår image. Vi kan inte vara så mesiga. Och så kommer vi hata varandra... Suck. Vi skiter i bandet!

Nu håller Erik & Mackan - snygga & smärta på. Jag ÄLSKAR DOM! Till programmet blir det fiskpinnar och potatismos. Och sen dippa grönsaker. Göttans.

Nu ska jag hjälpa Linus i köket. Kan behövas.
Hej!

Jo juste - Gårdagen var jätterolig! Min mobil funkar fortfarande inte, för alla intresserade.
Hej!
 

Så jävla tragiskt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3724743.ab

En skola med 700 elever har rasat. Förstår ni vilken katastrof det skulle innebära om det hänt här i Sverige? Nu kommer nyheten dessvärre glömmas bort och ersättas med att Idol-Lars varit kaxig igen, att Linda Rosings läppar exploderade, eller att semlorna tog slut för stackars Bert. Det är så sjukt. Det är så jävla sjukt.

Mina vackra systrar





Så himla vackra!

Jag är lite kär...

.... i 1000apor. Jag kan inte hjälpa det. Jag gillar'om!

http://www.1000apor.se/

Och framför allt gillar jag alla dessa klipp:
http://www.1000apor.se/youtube-skonaste

Och den här är faktiskt hur rolig som helst! Såhär beskrivs klippet på 1000apors hemsida:


Den norske längdskidåkaren och skidskytten Lars Berger sitter i bakgrunden och betraktar hur en norsk nyhetsreporter levererar rapport från dagens tävlingar. Kanske har han gjort bra ifrån sig under dagen, för Berger tycks vara på mycket gott humör och vill gärna skoja till det lite.



Om bara den där jävla hostan kunde gå och dö så...

Ja, då skulle allt vara mycket bättre. Men dessvärre lever hostan fortfarande. Hostattackerna är hur jobbiga som helst och man skulle kunna tro att jag blöder på hela insidan av bröstet.

Jag åt 4 clementiner förut... på typ 5 minuter. För att chocka, liksom. Tänkte att en C-vitaminbombning skulle skrämma det onda i min kropp, men ICKE.

Idag har jag lyckats bränna min mat 2 (!!!) gånger. Inte samma mat, alltså. Utan både lunchen och middagen. Herregud. Jag bränner ALDRIG min mat annars. Det är photoshops fel. Jag var som trollbunden.

Jag vill ha en ny kamera! Min kamera är sämst. Jag har tagit mer än 13 000 bilder på den stackarn. Och med tanke på hur billig den var, kan inte så många bilder göra gott.

Helg snart. Jag väntar bara på att bli frisk, jag. Inga roliga planer för min del heller. Eller - mysa med Linus! Åh. Jag saknar honom! Han jobbar! Suck... Bra att han kommer hem snart. Jag vill kramas. Jag har min lingonvecka... Eller "Fabror Jens" som vi sa på högstadiet. Mens, kan man ju också skriva. Men det låter ju inte så snyggt. Jag har inga problem med att prata om ordet i sig och innebörden, det är bara att ordet inte låter så snyggt när man säger det. Det låter så tråkigt. Mens. Typ som bläaoewh. Det låter inte heller kul. Farbror Jens eller Moster Rosa låter roligare. Eller lingonveckan eller vad man nu föredrar. Och den perioden i månaden är redan hur tråkig och jobbig och smärtsam som helst, så man gör vad man kan för att få det att låta roligare.

Ja, jag är rastlös.
Hej!



Obama!

Som alla redan vet (eller verkligen verkligen BORDE veta by now) vann Obama! Det var väl för fan tur det. Herrejisses. Jag vill inte ens tänka på hur USA hade kunnat bli annars. Om det nu kan bli mer screwed up än vad det redan är...


Bra där, Halebop!

Den mobilen jag visade att jag skulle få hem, kom hem igår. Jag blev så SJUKT missnöjd. Det var värsta B-mobilen och kändes som något man hade för flera år sedan. Jag kontaktade Halebop och snälla som dom var, får jag byta! Jag kommer ha kontantkort ett tag tills jag bestämmer mig för vilken annan mobil jag vill ha.

Den som lockar är:
Sony Ericsson W760i Fancy Red


ÅÅH, den här är så snöögi.

Jag mår lite bättre! Febern har gått ner och jag hostar inte lika mycket som förut... dessvärre är "inte lika mycket" fortfarande "massor" jämfört med i vanliga fall.

Ska nog försöka ta mig hem till Örebro idag också. Saknar Linus så mycket. Blir galen.
Nu ska jag vila lite till!
Hej!


Kanske är dags...

... att visa att man inte gått och dött. Var väl några dagar sedan jag skrev. Jag har blivit sjuk. Fått mer än 38 graders feber och hostar som om jag inte gjort något annat än rökt hela mitt liv. Snorar hela tiden också, och dom som känner mig VET att jag hatar snor. Detta betyder alltså att jag hatar mig själv just nu. Det är därför jag inte skrivit något inlägg i bloggen på sista tiden. Jag har prioriterat sängliggande, tvtittande och andra ostimulerande aktiviteter.

Linus är hemma hos oss, jag är hos mamma. Det är heller inte kul. Jag vill få pussar och pill på ryggen och massage nu när jag mår dåligt... Det får jag iofs annars också, MEN speciellt NUNUNU vill jag ha det! Jag saknar dig Linus!

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och tycka synd om mig och hoppas att Linus ringer och säger att han älskar mig... för sisådär 40e gången idag. Man behöver få höra sånt när man mår dåligt! Så det så!

Hej!


RSS 2.0