Jobb

Jag stortrivs på jobbet, vilket jag kanske sagt förut. Jag fick även veta att jag kommer att få vara kvar (heltid) till årsskiftet eller längre. Jag blev gladis. Som ni kanske förstod. Ska byta avdelning. Vilket är både tråkigt och roligt. Kommer närmare bestämt vara på två olika avdelningar på förskolan. Som resurs på en avd. och som 50%are på en annan. Känns helt underbart att jag får göra det jag älskar att göra. Och att jag får göra det på heltid till januari. Och kanske längre. Åh, jag blir så lycklig bara jag tänker på det.


Är trött på designen på bloggen. Ska byta snart hade jag tänkt. När jag orkar sätta mig och fixa.

Ikväll är det IDOL. Imorgon är det Grey's Anatomy. SAMTIDIGT som Idol... Ser ni problemet? Antagligen blir det att se Grey's kl 20, och sedan att se Idol på hemsidan efter. Åh, vad ointressant. Varför skriver jag ens det? Jag vet inte. Så onödigt. Så tröttsamt. Därför slutar jag nu.

Saknar min älskling. Finns nog inget jag hellre vill just nu än att få bo ihop med Linus igen. Kanske, kanske, kanske att vi har tur. Kanske, kanske, kanske att det blir i december eller januari. Kanske, kanske, kanske.

Jag hoppas.

Nu ska jag äta lite Finn Crips. Finns det något godare?
Ja. Lakrits.
Hej!


Sover hos Natta

Myser massor. Har det great. Jobb imorgon. Längtar efter alla småkottarna.

Längtar dock ännu mer efter min Linus. Mitt allt.

Hejpi!

Linus Andersson

Tänk att jag bara blir mer och mer kär i dig för var dag som går
Tänk att jag fortfarande får fjärilar i magen och gåshud av att vara dig nära
Tänk att jag inte kan sluta le när jag tänker på dig
Tänk att jag har hittat mannen jag vill spendera all min tid med, för resten av mitt liv
Tänk att jag aldrig känt mig så trygg med någon som med dig
Tänk att jag älskar dig mer än jag någonsin kommer att kunna förklara
Tänk att du och jag är vi
Tänk att det kommer vara så för alltid
Du & Jag
Vi, Baby


Och genom dina själafönster lyser all din godhet, älskling


Huvudvärk

Var ett tag sen jag hade huvudvärk sist, men idag kände jag mig rutten i huvudet igen. Hade inget tålamod (ingen bra kombo på förskolan) och var hängig. Åkte hem till mor min när jag hade slutat. Hon hämtade mig <3 vilket var skönt. Jag var helt slut.

Har vilat lite nu och mår bättre. Längtar efter min ängel. Jag längtar verkligen efter att få bo ihop med baby igen. Om det nu blir så. Jag hoppas.

Funderar på att gå ut och ta en promenixus. Är ju tokfint väder.

Idol ikväll. Jag love it.

Hej!

 



Foto: JAG


Jag vilar

Änglavakt breder

vintervita vingar som

smeker fallet barn

 

Fånga mig innan

mörkrets stoft sveper över

mitt krossade jag

 

Likt träd som tappar

betryggande beklädnad

revs min mur för gott

 

Medan jag bygger

vilar själ rädd för omvärld
Knacka inte på


Det värsta är att jag lätt skulle kunna trycka på play igen

Ja, jag vill gärna se om Twilight. Gärna nu. Gärna. Gärna. Gärna.

Imorgon är det en till jobbvecka som väntar. Ska bli roligt. Är lite spänd inför lite jobbchanser som kanske blir aktuella. Jag har blivit lovad 50 % till nyår i alla fall. Det är naiis. Har haft heltid i 8 veckor nu. Så oavsett andra jobbopportunity har jag i alla fall 2 veckor heltid till och därefter 50 %. HÖRDE JAG LÄGENHETSSÖK STARTING NOW, MALAFAKKAAAAS?!?!?!!!!!

Har du ett place till mig, så GIF! Gärna en tvåa. Måste ju få plats med babyprutten.

Så blir vi sambos återigen, my love!
Nu: Dusch
Sen: Såfa

Söndag, blodig söndag

Jag och baby såg Twilight igår. Andra gången för min del. Jag kan fortfarande inte beskriva hur bra jag tycker att filmen är. Eller ja, jag kan ju säga att det är den vackraste och mest underbara kärleksfilm jag någonsin sett. Så mycket kan jag i alla fall säga.

Jag satte på filmen igen imorse. Mamma och jag fastnade i en halvtimme. Sen var vi tvungna att stressfixa oss. Det är söndagslunch hos låtsasfarmor&farfar. Vi pausade och bestämde att se igen efter lunchen.

Själv skulle jag kunna se den flera gånger om. Som jag sa till Linus: "Om jag skulle kunna ha sex med filmen, så skulle jag det" eller "Om jag hade varit kille hade jag haft råbånge nu". Jag längtar verkligen till New Moon kommer.

Jag känner mig som alla andra skrikande, hysteriska fjortisar nu. Men azzåå filmen ä ba så jävla braaaah! Kante hjälpat! Jag älzzkaareeeen!


Någon som jag också älskar är Linus. Han är en helt otrolig människa. Jag är så lycklig.

Nu: Lunchi
Hejpi!

Röus


Foto: JAG


Min dag

Träffade äntligen mina älsklingar idag - Moa & Molly. (Tog lite bilder som kommer upp senare.) Det var så längesen jag såg dom och det var så härligt att äntligen få krama dom och leka med dom. Mina älskade trollungar.

Jag vet att vissa redan vet, men - Det blir inget San Diego. "VA?!?!?" . . .Ja, jag vet. Men det är bäst så. Det blev flyttat hela tiden och det gick helt enkelt inte då. Så jag blir kvar i Svärjii. Så lätt blir ni inte av med mig!

Imorgon ska jag jobba. Öppnar. 6.30. Jag måste sova nu, med andra ord.
Hejpi!

Fjédurr


Foto: JAG


Bloggar jag rekommenderar just nu

Jag har alltid beundrat konstnärer. Jag vill också kunna rita/måla så bra som dom. Jag kan rita lite halvdant. Och måla lite sisådär med, för den delen. Men inte ens i närheten av dessa beundransvärda tjejer:

http://bokkei.blogg.se/

http://www.glamour.se/blogg/bloggkonstnaren/

Efter att ni kikat in på deras bloggar kommer ni förstå vad jag menar. Helt sjöuckt.

Andy Warhol inspirerad


Foto: JAG


FUJIdirekt fotobok

När jag beställar förstoringar väljer jag alltid FUJIdirekt. Tycker att dom har bra erbjudanden. Sitter och läser en blogg och ser helt plötsligt att man kan få en Fotobok från FUJIdirekt helt gratis. "Varå en fotobok?" tänker du. Ja: http://www.fujidirekt.se/fotobok/vadar.asp. Som sagt - I like FUJIdirektoo.

Jag funderar på att fylla min bok med bilder på mina nära och kära. Annars kan man ju fylla den med bilder från någon rolig resa eller så, men under mina resor har jag bara haft en gammal såskamera och inte min fina älskling som jag har nu. Därför vore det alltså slöseri att använda gamla resebilder. Så, nära och kära it is.

Vill ni också ha en? http://www.fujidirekt.se/blogga/ 






Lite exempel på fotoböcker från FUJIdirekts hemsida


RSS 2.0