Tekopp, saknad & längtan

Tekopp
Idag gjorde jag klart min tekopp! Jag är faktiskt nöjd. Ska ta kort på den vid ett senare tillfälle och lägga upp här så att ni får se min skapelse.

Saknad
Jag saknar Linus! Denna vecka ska han jobba 14-23. Suck?!?!?!  vi kommer alltså återigen träffas pisslite, precis som förra veckan.

Längtan1
På söndag firar vi ett år, jag och älskling! Då blir det mys för hela slanten och pussar&gos i massor!

Längtan2
Det KANSKEKANSKEKANSKE kan bli som vi hoppats med lägenheten!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag vill verkligen. Allt skulle underlätta så enormt mycket då. Men vi vet inte helt än............ ÅH, HOPPAS!


Nu hade jag inget mer att skriva... för tillfället iaf.

Pusshej


Dagens shoppingcravings



2 serveringsfat för 49:- från IKEA




699:- ursnygg tavla från IKEA

image82
Jag vet att jag visat den förut, men jag VILL verkligen ha den!
Duschdraperi i turkos från inreda.com för 520 kronor.


I brist på tidsfördriv

Ja, iofs är ju detta ett tidsfördriv, men jag har inte gott om dom, vill jag lova. Jag är SÅ RASTLÖS! Jag har verkligen ingenting att göra. Jag spelade lite gitarr förut, målade även en skvätt också. Blev dock inte nöjd så jag gjorde om. Ska fortsätta när den torkar.

Jag sitter och kollar på photoshop makeovers på youtube - förstår ni hur tråkigt jag har?!
Kan inte någon förgylla min fredag?

Jag saknar Linus... men det kanske märks. Ni läste det säkert mellan raderna, i alla fall ni som känner mig.
Han ska dock komma hit imorgon. ÅÅÅÅH, vad jag längtar. Jag ska pussa sönder hans lilla mun! WIE! <3


Nu ska jag fortsätta och se på youtube... om ingen stoppar mig, vill säga. Men det verkar inte så.
Suck.

Hejdå! :)

Hemma och har så otroligt tråkigt

SUCK! Jag är hemma. Har varit här hela dagen och inte gjort någonting alls. Bara degat, kollat tv, glott runt på internet. åååååååååh, det är så tråkigt! Jag vill inte vara sjuk! Jag vill inte ligga efter i skolan mer!
Fan vad skönt det vore att bara hoppa av, jobba i ett år, spara pengar och resa runt i världen. Skulle i alla fall vara mycket vettigare än att jobba arslet av sig i skolan för att man råkar vara sjuk.


Jag saknar Linus som en tok också. Jag vill vara med honom! NU! Jag behöver hans pussar och kramar och mys och gos och andetag mot min hals och fingar på min rygg. ÅÅÅÅÅH, ingen bra dag idag!

I ren protest mot allt - HEJDÅ!

Detta bådar inte gott...

Nej, min kära mor har blivit magsjuk. Jag är rädd att jag kommer att bli smittad, eller redan är smittad. Hade det varit en vanlig vecka hade det kanske inte varit hela världen. Men imorgon har jag och min grupp en STOR redovisning om Medeltiden på Svenskan. Jag MÅSTE vara där, speciellt då vi BARA har redovisning och inte något inlämnande av arbete. HOPPAS att jag klarar mig... dock har jag inga bra meriter av att slippa undan sjukdomar.

Och som om det inte redan var dåligt - jag var hemma idag. Jag hade migrän. SUCK!

Som ni märker är det inga bra dagar för mig. Förhoppningsvis fixar sig allt med extrajobb och lägenhet och sånt, och då kommer jag säkert vara lite gladare igen. Ha tålamod :)

Positivt med veckan är dock att jag och älskling har gosat massor. Vi brukar inte alltid hinna med att kramas och pussas och mysa så mycket, eftersom det är massa pluggande och träningar osv, men denna vecka var det underbart. Känns nästan som att man är nykär igen. Ljuset i mörkret, helt enkelt.


Jag saknar Linus. Han tränar och ska sova hos sig inatt. Kanske är bäst om jag åker på magsjukhelvetet.
Hoppas du inte får det, älskling! Du måste jobba och tjäna pengar så vi kan skaffa lägenhet! :D



Nu ska jag inte skriva mer.
Ha en bra kväll / natt :)
HEJ!

Shoppingdag!

Ja, idag köptes det en hel del! Jag och älskling var nämligen på KID - hemtextil och IKEA, eftersom vi hade presentkort där. Dessvärre glömde jag presentkortet till KID hemma, så jag fick lägga undan allt. SUCK! Minnet är inte alltid på topp. Speciellt inte när man har massor att tänka på. Dock fick vi två fulla kassar från IKEA.
TACK PAPPA! <3

Idag tittade vi på lägenheten! HOPPAS att vi får den. Inte alls säkert än, men hoppas får man ju :) Den var TOKFIN!


Hur som helst... På Ikea handlade vi:

17 lådor / burkar - typ matlådor (i ett pack)
3 saxar
Decilitermått
6 stora glas
6 vinglas
2 plastskärbrädor
2 fina glastallrikar
2 tekoppar / cappucinomuggar
1 besticklåda
3 smålådor
1 tillbringare

DET BÄSTA AV ALLT - ALLT gick under 300 KRONOR (295: för att vara exakt)!!

Ikea är jävligt bra :)


På KID köpte jag (eller ska jag hämta imorgon):

2 kuddar
2 kökshanddukar
2 förvaringspåsar
1 bäddlakanset
1 löpare

Detta gick på 285 kronor! :D Det var 30-70% rea i butiken. 30% på ALLT och 50-70 på utsatta varor. BILLIGT!
Passa på och fynda!


Bra dag idag. Hoppas det fortsätter så :)

Hejhej!

Idag blir det tjejmys!

Jadå! Idag ska jag bege mig inåt Örebro och till min älskling Natalie. Där kommer även Phi att vara :)
Vi ska baka, äta gott, spela kort och prata massor. Var ett tag sedan sist.

Linus är iväg och kollar på någon fotbollsturnering, så han träffar jag inte förrän imorgon då vi ska kolla på en lägenhet! Hoppas verkliiiiiiigen att den är fräsch och fin!

Just nu sitter jag i morgonrock. Mina ögon kliar lite. Har fått något skiteksem på ögonlocken. Små röda prickar. Vet någon vad det kan vara? BERÄTTA FÖR MIG DÅ, TACK! Jag blir nämligen galen på dom.


Ska snart ta massa allergitester också. Har varit förkyld - hostat och nästäppt - i ungefär ett år. Varje kväll hostar jag så att lungorna nästan sprängs... men bara nästan.


Hoppas ni alla får en fin dag och att ni också har bytt lösenord lite här och var, för att förhindra att någon hackar sig in.

Hej!

Jag vill ha färg på väggarna!

Det är så trist med vita väggar. Jag vill ha lite färg. Mitt rum är för stort för att vita väggar ska kunna vara vare sig praktiskt eller fint. Det ser mest kalt och kallt ut. usch!
Vilken färg tycker ni skulle passa på väggarna? GE GÄRNA TIPS! Snälla! Jag har beslutsångest och behöver få outside-tips.

image79
Ursäkta även påslakanet. Det är inte det allra snöggaste, men är det tvättardag så är det.

Snö, snö, snö - är det inte vackert?

Äntligen är vintern här (?/!)... Är det verkligen så himla positvt? Visst är det ju vackert, jag menar - allt är vitt, ljust och det ser ju oerhört mysigt ut. Men vill man verkligen ha snö NU? Jag ville ju ha snön på julafton! Det var ju DÅ man ville få titta ut genom fönstret och se snöflingorna samlas på marken. NU spelar det ju mindre roll. NU vill jag ha vår och lätta skor, snygga jackor och varma vindar. Fasen, nu kommer jag ju inte ens kunna använda mina nya skinnstövlar - jag skulle vara som bambi. Suck...

En positiv sak är iofs barnsligheten som fyller en, allt eftersom snön faller. Helt plötsligt blir man sugen på snöbollskrig, pulkarace och snöänglar. Det är tur att man har en 8-årig lillasyster som älskar sånt... då kan man nämligen låtsas att det är hon som "tvingat" mig att leka, eller att jag "lovat" henne. Tack Linnéa :D

Det blir alltså snöbollskrig senare under dagen. Hade dock velat åka till KID - hemtextil och shoppat lite för mitt presentkort, men icke sa nicke. Mamma vill inte åka ut i onödan och vi måste även städa och packa lite lätt inför helgen i sthlm. "Jag vill inte komma tillbaka och mötas av ett skitigt hem" säger hon, vilket jag iofs kan förstå. Synd bara att det inte gick att kombinera snygga kuddköp med städning.

Linus kommer hit senare också. Det är antagligen då snöbollskriget blir. Han är en vilde :)


Nu ska jag nog... hmm... ja, jag vet inte riktigt. Borde egentligen städa, men jag vetekatten om jag orkar just nu. Vaknade ju ganska nyligen. Borde duscha också, fast det känns onödigt innan man ska ut i snön - bättre att ta efteråt. Nej, det får bli att kolla på tv och dricka lite te ett tag, och sedan ta tag i ansvarsaktiviteterna.

Hejhej


Second hand köp!!

Idag var jag på Navet i Hällabrottet, Kumla. Där finns MASSOR av snygga begagnade fynd.
Här är dagens skörd:

image74
Gardiner, äntligen! Och i en av mina favoritfärger "äppelgrön". Jag gillart massa!
75:- för två längder är brabrabra pris, också!


Karamellskål! JAG ÄLSKARN! Vill dock ha en i turkos också. Kostade 40 :-


Ursäkta suddigheten, men det var nästan slut på batteri.
Hur som helst - 35 kronor för 4 koppar och tillhörande fat. SÅ SÖTA!


Salladsbestick för 10:-


Suddigt igen, sorry. Glasen å andra sidan är inget att be om ursäkt för. De kostade nämligen bara 3 kronor styck!
Tokbilligt, jag vet. Guldkant längst upp och glasen ser liksom "blåsta" ut. Jag love it.

Julklapparna & reaköpen

Ja, i alla fall några av dom kommer här:


Röd träskål och svart kudde ifrån Indiska - 79:- för vardera.
Detta var reaköp med presentkortet av far <3
 

Fyra muggar ifrån Cissi


Stora tallriken av mor (fick 6 stycken) och den minsta köpte jag i två exemplar (det var dock inte rea, men det betalades även det med presentkortet).


Dessa bälten är från Myrorna och kostade endast 30 kronor styck. Jag gillar!


Detta halsband kommer jag inte riktigt ihåg vart det införskaffades, men 30 kr kostade det i alla fall.

 
Denna skönhet köpte jag för halva priset på Betlehem Bazzar som ligger ungefär mitt emot Rosali's Deli. Kostade 160 kronor och jag love it.

Nytt år, inga nya löften

Nej, jag tänker faktiskt inte lova mig själv eller någon annan något. Alla andra löften har, så klart, misslyckats - så varför inviga något nytt? Nej, som sagt - inget nytt för mig. Jag tänker istället fortsätta som förut och om jag, allt eftersom, känner att jag vill lova mig själv något, har det i alla fall större chans att bli lyckat och hållet eftersom det då inte är ett "nyårslöfte". Om ni förstår vad jag menar?
Jag ska då heller inte säga "jag lovar...", utan "jag lovar att jag ska försöka...", vilket också är mycket mer troligt att det blir ihågkommet eller hållet. Och att försöka, det är ju ändå inte så svårt. Om det sedan blir helt som jag tänkt eller ej, spelar ju mindre roll då jag i alla fall har försökt.
Uj, intressesmurfen får säkert anfall nu. 

Idag ska jag och älskling åka hem till mor - dom hämtar oss snart - och där ska vi nog bara njuta av ledigheten, så som vi gjort de senaste dagarna.

På tal om njuta... Linus gav ifrån sig en aning pinsam men ack så rolig kommentar då Victor, min bror, började slita i paketen på julafton:
- "Victor, du måste ju njuta av varje öppning."
Det roligaste av allt var nog att den enda som reagerade var Svea, min låtsasfarmor 70 år, som brast ut i skratt. Först då skapades kedjereaktionen av garv hos alla andra. Därmed krossades alla fördomar (och ibland önskningar) om att äldre inte tänker på sex.

Till min förvåning, och lycka, är jag inte alls bakis! Jag drack iofs inte alls speciellt mycket, men jag har druckit mindre och ändå legat död i sängen, dagen efter. Varför jag idag känner mig så pigg och glad, vet jag inte. Kanske att det nya året gav mig det som present. Om det är helt och hållet bra eller ej, vet jag dock inte riktigt.

När vi ändå pratar om nyårsafton...
Gårdagen blev inte exakt som planerad, kanske inte heller som önskad, men det slutade i alla fall på det bästa sättet - jag och älskling mysandes till sömns, ensamma hemma.


Nu har jag inte så mycket mer att skriva av mig. I alla fall inte just nu...
2008! Ha, första gången jag skrev det i år.

Hejhej

RSS 2.0