Uppfräschad blogg!

Ja, jag har fräschat till den lite.

Bakgrunden är Kakeldekor ifrån www.favoritsaker.se - 6 st. för 199:-
Jag like it!

Och lyktorna går att köpa på många olika ställen, men jag införskaffar mina på Entré för varierande priser mellan 50-100:-

Nu vet ni vart bilderna kommer ifrån. Nu vet jag iofs inte om det är rent "lagligt" att låna bilderna, men jag har i alla fall berättat var de kommer ifrån. Så det så!


Nu ska jag kolla hur det går med tvätten!

HEJ!

Jag har varit dålig på att...

1. Uppdatera bloggen - jag vet. Men till mitt försvar - Man får faktiskt inte lika mycket tid till datorn när man precis flyttat hemifrån. Det är annat som prioriteras.

2. Hålla mig frisk. Ja, jag är sämst på det. Sämst! Jag är sjuk jämt, och jag var tvungen att ställa in mitt allergitest eftersom jag hade en viktig lektion. SUCK!

3. Lägga mig i tid. Varje kväll har klockan tickat bort mot 01. Det är DUMT! Jag är alldeles för trött om dagarna. Skärpning från min sida! Snarast!

BRA saker (lite variation):

1. Jag håller på att skriva en TILL låt. Den första var till Linus och den jag gör nu är inte direkt till någon... men jag tror att den kommer att bli bra.

2. Shoppa! Jag är bra på det. Jag har handlat massa bra saker. Dock hatar jag att köpa trosor. Antingen är dom för små eller för stora. Jävla skit. Men det var bara en liten parentes i mina "bra saker".... bara så ni vet.

3. Vi (Jag och Linus) håller oss UNDER budgeten! Vi är billigare än vad vi trodde :) maha!

4. På fredag blir det färd mot STOCKHOLM! Och på lördag är det SMASHING PUMPKINS! <3

Nu ska jag mysa med min älskling!
 
HEJ!


Jag har gjort det igen!

Jag är inte så värst bakis! WOHO! Jag var verkligen rädd för att jag skulle spy och vara fjortisbakis idag, men icke! Jag är relativt pigg och är bara lite, lite yr, annars är det kalas! Och det var det igår också, vill jag lova! ujuj, vad kul jag hade :D

Nu ska jag duscha och efter det blir det mathandlning med baby <3


puss!

Rödtott igen...

Ja, kära nån. Mitt hår har gått igenom hela färgskalan snart. Känns som jag fick med åtminstone 5 färger idag... om inte fler.

Hursomhelst - efter många misslyckade försök till att få en snygg blond färg, sket jag i det och färgade mig rödhårig igen. Som förut, fast mer intensivt. Det känns lite tråkigt att inte kunna vara blond, jag gillade det, men jag orkade fan inte gå igenom blondfärgnings/blekningsdjungeln igen. Den var gigantisk och en riktig pain in the ass.

Bild på rödtotten kommer senare :)

Småsyrrorna sover över hos mig! Eller dom ligger på madrassen just nu och kan nog inte sova. ååh, det är så mysigt att dom kommer hit och sover över. Hos mig, i min och linus lägenhet. Det känns så roligt.

Imorgon blir det plugg för hela slanten och jag ska även försöka hinna med att tvätta lite... om jag orkar :)


PÅ LÖRDAG ÄR DET FEEEEEEEST! :D

hejhej!

Äntligen internet!

Japp! Nu har vi äntligen fått internet i lägenheten. Jag har varit internetlös i många dagar nu. Kändes lite tråkigt att inte kunna uppdatera bloggen och kolla mail och sånt, men annars gick det väldans bra. Låter lite beroende kanske, men jag har ju varit blocket.se-galen i ett antal månader nu och jag fick lite abstinens. Tack Tele2 för att ni stillade min hunger.


18 år, har man hunnit bli också! Myndig och allt! Känns gött. Har dock inte utnyttjat förmånerna än, men det kommer väl det med så småningom.


Nu ska jag vila lite. Natalie har smittat mig med förkylning. Tack...


Puss!

VI FICK LÄGENHETEN!!!!

Åh, nu är lyckan på topp vill jag lova! Jag är så GLAD! Vi fick lägenheten! Flytt på fredag/lördag! ÅÅÅÅÅÅH!
Äntligen känns det som att allt kommer att lösa sig, äntligen kommer allt bli mycket lättare!
Tack för all hjälp pappa, du betyder så mycket <3


Jag har fått någon skit dock - har huvudvärk och känner mig febrig och knasig i kroppen. Hoppas det försvinner till helgen i alla fall.

Linus och jag firade ett år i söndags! DET VAR KÄRLEK på hög nivå! <3 Älskar dig massor, baby.

PUSS!

RSS 2.0