Jag längtar till helgen

Idag åkte jag till kyrkogården för att se mormors gravsten. Har inte tagit mig dit innan. Har skjutit upp det hela tiden. Men idag var vi i alla fall där. Hon ligger i samma grav som Felicia. En familjegrav. Det var jättefint och i vår blir det massa blommor och sånt.

Efter det åkte jag till skolan och träffade Frida. Vi arbetade med PA några timmar. Är snart helt klara! Vi har varit så duktiga! Helt sjukt att vi till och med varit FÖRE vår planering. Trots min sjukskrivning. Nu har vi bara några punkter kvar. Sen är det klart! WIE!

Sista lektionen var Religionskunskap. Först föreläsning om kristendom och sedan delade vi in oss i grupper, vilka ska besöka och intervjua olika föreningar och kyrkor. Jag och Frida valde Livets Ord. Ska bli så sjukt intressant, just eftersom de är så omdebatterade.

Efter skolan åkte jag hem och fixade lite mat. Klyftpotatis med morötter, lök, paprika och purjo i ugn. Till det - köttfärsbiffar och chilisås. Det var göttans, vill jag lova.

Såg på Made in Sweden också. You gotta love Kim. Hans röst var helt underbar!

Hann även se The City-avsnitt och Gossip Girl-avsnitt. Idag blev en riktig tvmysdag. Började träna lite, men fick sedan sluta eftersom mamsen påminde om min förkylning. Inte bra att träna med sådana, ju. Och med tanke på min otur gällande sjukdomar, vill jag inte dra på mig något mer.

Måste snart sova. Lillasyrran Linnéa sover bredvid mig i sängen inatt. Lilla pluttan. Ligger och småsnarkar nu. Kanske borde stänga av datorn... Snart.

Imorgon ska jag först till skolan. Bara två lektioner dock. Härligt. Slutar 12. Sedan ska jag möta Natalie för att köpa gymkort och efter det ska jag träffa Linus för att åka hem till mor.

Kanske ska ut och fota lite imorrn. Om det är bra väder. Plugga lite ska jag i alla fall göra. Det är HELT säkert.
Nu ska jag försöka stänga av.
Hej!

(Jag förstår att detta var HELT orelevant för vissa. Jag råder er därför att inte fortsätta läsa min blogg, eftersom den i stora drag är högst orelevant i största allmänhet. Hej igen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0