Fredag

Har städat rummet. Känns bra. De som känner mig vet att jag är slarvigast i världen, men nu håller jag ordning minsann! Mitt rum är tokmysigt och smuts och kläder förstör stämningen, så här ska det vara kliniskt rent hela tiden... nästan iaf. Och iofs - hur kliniskt rent blir det någonsin i en källare? Inte alls kanske. Men huvudsaken är att det SER bra ut.

Linus är inte här. TRÅKIGT. Han tränar. Jag kanske också borde göra det lite. Så kan man äta godis med gott samvete ikväll. Spelat gitarr, har jag i alla fall. Massa Terra Naomi och lite eget.

Snart blir det TACOS. I love it. Favoritmaten alla kategorier. Slår allt med hästlängder. Ex 1: "Isabelle, vill du ha oxfilé och något sånt gott på födelsedagen?" "Nej, mamma. Jag vill ha tacos!" Ex 2: "Vad ska vi äta i helgen?" "TACOS!". Mitt standardsvar. Ingen behöver fråga längre. Alla vet.

Vi har tydligen börjat med Etik och Moral i skolan på Religionen. Vi ska diskutera abort, dödsstraff m.m. Jag ÄLSKAR att diskutera sådant! Debatt blir det också. Kan det bli bättre? Det är där jag får glänsa och där som jag trivs som bäst. Det är så sjukt roligt.

Nu ska vi fixa lite inför kvällen.
Hej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0