En grå dag

Jag kan ångra lite att jag inte bara stod stilla i solen, igår eller iförrgår, och bara njöt. Bara andades in ljuset och värmen. För idag, idag är det gråare än gråast. Det har snöat lite mer. Allt är bara trist. Jag saknar solen. Som saknaden av sin älskade, så känns saknaden av solen. Kan inte ni känna så? Att man nästan får pirr i magen av dom första ordentliga, riktiga solstrålarna efter en lång vinter? Det kan inte bara vara jag.

Det känns som att det är så mycket som hänger på nästa vecka. Del 2/2. Jag måste klara det. Jag vill bara kunna släppa allt vad körkortsplugg och körkortstänk och körlektioner heter. Jag vill bara ha mitt körkort nu.

Hade tänkt fota lite i lägenheten idag också. Klockan är inte ens 2, men mörkret är redan min fiende. Det skulle inte bli bra bilder, och då skulle jag bara bli irriterad. Jag vägrar ta bilder med blixt. Skulle inte hända, kommer inte förekomma. Så därför får jag vänta tills imorgon. Funkar väl det med, men vad ska jag nu göra av min lördag, liksom? Jag vet ju vad jag borde göra. Jag borde diska. Jag borde dammsuga. Jag borde damma. Jag borde tvätta. Jag borde vika in all ren tvätt från förra tvättningen... som fortfarande ligger i ikeaplastpåsarna och väntar på att hängas/vikas in/ner i garderoben/byrån. Ni fattar - en riktig städardag vankas, med andra ord. Men nä, jag vill faktiskt inte det. Jag känner inte fört. Så det blir nog inte så. Kanske disken, då. Bara för att det annars kommer börja lukta. Och det vill vi ju inte.

Nu ska jag kika på något uppiggande matlagningsprogram. Det är ALLTID hur kul som helst!
PUSS!


                      
                       Tänk om det kunde vara midsommarafton och strålande, varm sol nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0