Jobb

Jag stortrivs på jobbet, vilket jag kanske sagt förut. Jag fick även veta att jag kommer att få vara kvar (heltid) till årsskiftet eller längre. Jag blev gladis. Som ni kanske förstod. Ska byta avdelning. Vilket är både tråkigt och roligt. Kommer närmare bestämt vara på två olika avdelningar på förskolan. Som resurs på en avd. och som 50%are på en annan. Känns helt underbart att jag får göra det jag älskar att göra. Och att jag får göra det på heltid till januari. Och kanske längre. Åh, jag blir så lycklig bara jag tänker på det.


Är trött på designen på bloggen. Ska byta snart hade jag tänkt. När jag orkar sätta mig och fixa.

Ikväll är det IDOL. Imorgon är det Grey's Anatomy. SAMTIDIGT som Idol... Ser ni problemet? Antagligen blir det att se Grey's kl 20, och sedan att se Idol på hemsidan efter. Åh, vad ointressant. Varför skriver jag ens det? Jag vet inte. Så onödigt. Så tröttsamt. Därför slutar jag nu.

Saknar min älskling. Finns nog inget jag hellre vill just nu än att få bo ihop med Linus igen. Kanske, kanske, kanske att vi har tur. Kanske, kanske, kanske att det blir i december eller januari. Kanske, kanske, kanske.

Jag hoppas.

Nu ska jag äta lite Finn Crips. Finns det något godare?
Ja. Lakrits.
Hej!


Kommentarer
Postat av: Ankii

belloo,, ditt problem är löst, idol är ju klockan 20.oo och grejs är ju 21.00 du kan ju se båda på tv toker :P kramiss

2009-09-30 @ 15:18:11
URL: http://livinginkarlskrona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0