Man glömmer bort att folk faktiskt kan se in i bilen

Gårdagen:
En väldigt trevlig kväll. Blev inte alls speciellt sent. Mycket bra musik på Klaras. Mycket dans. Ja, nästan bara dans. När jag och Ilona kom hem till henne somnade vi i princip direkt. Det var skönt, vill jag lova.

Dagen:
Vaknade runt 11. Fixade oss lite. Ilona skulle upp på stan. Jag åkte med en bit men hoppade sedan av och tog en promenad till bror. Där fick jag lite mat och sedan åkte vi iväg för att kolla på Linus fotbollsmatch. Vi poppade musik hela vägen, och sjöng och dansade till (sittandes alltså). Vi körde luftgitarr och lufttrummor också. Självklart. Annars är det ju inget kul. Man glömmer liksom bort att folk faktiskt kan se in i bilen och se allt fult man gör. Och de hör ju inte musiken vi sjunger till. De ser bara två idioter som sitter och gapar och dansar och trummar med knytnävarna i luften.

Matchen slutade i alla fall 3-2 och Linus lag vann. Vi såg däremot bara första halvlek, för vi frös arslet av oss och åkte hem till far och åt lite mer istället. Varm soppa och pappas egna bröd. Gött!

Hämtade upp Linus. Hämtade hans och brors datorer (de ska lana. åh, jätteroligt...) och åkte sedan hem till mor där jag nu är. Vi ska snart åka och köpa godis.

Nu ska jag pussa på Linus lite mer innan han och bror försvinner in i WOW-världen.
Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0