Det var ett tag sedan...

Ungefär 3 veckor, närmare bestämt. Har haft fullt upp och inte orkat prioritera bloggen. Bättring blir det dock när jag åker till San Diego. Då kommer det hagla in inlägg och bilder (hoppas jag) och ni kommer att tröttna på mig!

Vad har hänt? Ja, lite klurigt att skriva ner allt som hänt under 3 veckor, men jag kan säga att jag mestadels har jobbat. Jag vikarierar på en underbar förskola med underbara barn och kollegor. Jag stortrivs. Detta har tagit upp mycket av min tid, såklart.

Resten har gått till att umgås med the one and only Linus. Jag är så kär att det nästan slår volter i magen på mig. Vi har det helt underbart tillsammans. Jag gav honom en tidig födelsedagspresent; resa till San Diego. Höstlovet. 10 dagar. Ska bli helt sjukt kul och mysigt att han kommer att hälsa på mig när jag är där. Som ni förstår var alltså presenten inte bara för hans skull, utan mycket för att jag skulle få träffa honom under de 3 månaderna jag är där, också. Hursomhaver så kommer det bli "fully awesome"! (Och vilken söt film syftade jag på där då?)

Det blir lite förskjutet dock... Resan alltså. Det blir i mitten av september istället för mitten/slutet av augusti. Det krånglar lite med visum för de jag ska resa med. Därav förskjutningen.

Får första ordentliga, riktiga lönen på tisdag. Gissar på att det blir runt 9300 för mina 3 veckor på en förskola jag jobbade på under juli. För många kanske det inte låter så vidare värst, men för mig som fått högst 3000 i lön förut, är det MANNIIIIIIII! Och MANNIIIIII = SHOPPIIIIII!

Efter San Diego är planerna att jag ska läsa någon slags fotokurs. Jag vill få utvecklas och lära mig en massa nytt. Saknar det faktiskt. Att få lära sig nya saker varje dag. Få matas med ny information. Jag gillade det med skolan. Varje dag kände jag mig full av ny kunskap som gjorde att jag växte och utvecklades som person. Visst utvecklas man och lär sig nya saker på jobbet nu också, men skolan var ändå speciell. Därför känns det bara riktigt roligt att tänka att man efter nyåret förhoppningsvis kommer att få lära sig så mycket nytt om allt som har med foto att göra.

Nu ska jag sova.
Börjar tidigt imorgon.
Sover själv idag. Linus är sjukis. Igen. Fan att jag smittade honom.
Ha det!
Hej!


Kommentarer
Postat av: Sophia

Tack och ja, det får vi göra! (:



Ja, än är jag bara 21! Bättre att passa på nu än att vakna upp med 5 barn och villa om några år och undra vad fasen som hände med livet.



Lycka till i San Diego! (:

2009-08-27 @ 18:31:59
URL: http://aseas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0