Påskmiddag och allergier

Idag dukades det upp med påskmiddag hos min älskade mor. Det var mäkta gott och efterlängtat. Nu har vi glott på Let's dance och snart blir det film - en rysare. Mömma! Skönt att vara hos mamma igen. Saknar det nu när jag bor i eget.

Igår var det påskmiddag hos far. "Påskpizza". Underbart goda! Pappa är kung över pizzor. Vi spelade även ett frågespel som liknar T.P och skrattade gott. Tack för en mysig kväll, Pappa!


Allergier ja... Jag vet inte vad det är för fel, men jag har HELA tiden massa slem i halsen och hostar. Har gjort det i mer än ett år. Gjorde pricktest och jag var inte allergisk mot något av det som testades. Frågan är bara vafasen jag är allergisk mot. Jag får slem av: Godis, läsk, saft, apelsiner, juice, äpplen, tandkräm, att springa osv. Jag får dessutom massa slem på morgonen och när jag ska sova på kvällen. SKIT är det, rent ut sagt. Jag hatar det och vill bli av med det NUNU!

Ska dock avstå från godis, läsk, saft nu under en period för att se om det underlättar och om det är något i det som jag är allergisk mot.


Nu blir det film, som sagt.

Pusshost

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0