That's alright mama

Efter att ha sett Idol igår, tisdag, fick jag någon slags förtjusning i låten "That's alright mama" med Elvis. Fast den framfördes av en tjej på Idol som var helt jävla skitotroligt asgrym. Jag VILL OCKSÅ! Jag vet inte riktigt vad hon heter, men hon var superblond och hade rosa tröja. Hej, fördomarna stämde inte alls. Hursomhaver - fanimej vad bäst hon var!

Orginalet av Elvis finns på YouTube och säkert på massa andra ställen. Lyssna!

Idag har jag uppdaterat bilddagboken lite. Inte bara på dagens datum utan lite utspritt. Såg en massa gamla bilder på datorn som jag hade glömt bort, men nu är dom uppe i alla fall! Kika gärna dit om ni har lust.

Satt och spelade lite gitarr nyss. Känns lite dött med idéer om vad man ska spela bara. Har ni förslag så får ni gärna kommentera och hjälpa mig och min rastlöshet som är just nu. Jag väntar nämligen återigen på att Linus ska sluta. VEMFAN kom på sånna jävla tider liksom? Han kommer inte förrän ungefär en timme och när han väl kommer lär jag vara svintrött. DEPP!

EN ANNAN SAK! ja, bra att jag kom på det! JAG MÅSTE HA HJÄLP! Jag vill ändra design på bloggen och lägga in personlig bakgrund osv. HUR I HELVETE GÖR MAN? Det står så flummigt och krångligt och jag fattar inte. HJÄLP mig snälla snälla söta rara?

Nu ska jag dricka lite te och vara social på msn.
Tack för mig.


Signerat Aronson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0