Jag mår lite bajs och väntar på min älskling som snart slutar jobba och han ska jag för övrigt åka till Turkiet med om 11 dagar!

Ja, jag mår lite dåligt. Har ont i hela kroppen och har huvudvärk. Kollar lite på tv och fördriver tiden. Har städat köket och skulle egentligen ha tvättat. Orkade dock inte med det riktigt. Får bli imorgon.

Turkiet om 11 dagar! CRAZY! :D

Jag och mor var på banken idag. Vi tog ut pengar och så, allt till resan såklart!
Vi kollade även lite skor till mamma och fikade lite smått.
Vi kom dessutom på hur man kan lura dom där jobbiga telenor-människorna inne vid Åhléns. Antingen säger man att man redan har Telenor ELLER så låtsas man vara döv. ALLA andra sätt är provade och misslyckade, såsom: "Jag har ...(något annat abonnemang)", "Jag har ingen mobil", "Jag har bråttom" osv. Dessa fraser eller meningar är nästan dömda att misslyckas, då dom där irriterande försäljarna alltid tjatar lite extra.
Så alltså - låtsas du vara döv lyckas du komma undan OM dom inte kan teckenspråk, vilket vi antar att dom inte kan. Och om du säger att du redan har Telenor kan dom ju inte klaga eller tjata.
Det som dock KAN bli pinsamt är om det står en döv eller hörselskadad person framför som ser dina patetiska försök till att låtsas säga "Jag är döv. Jag hör dig inte" på teckenspråk, vilket du såklart inte kan. Mitt tips då är att öka farten lite och snabbt gå därifrån.
Kan du däremot teckenspråk är du ju good to go, så att säga. Då behövs ju såklart inget fejkande.

Jag saknar Linus! Han jobbar hela veckan. Jävla astider också. 14-23. AAH! :I

Han kommer ju iofs om ett tag, men jag vill ha honom här NU!


Nu ska jag äta wienerbröd och se So you think you can dance!

Tackförmig

image21
(Linus är heti!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0