2007.04.30 - Valborg


Valborg återigen, konstigt vore väl annars. Jag sitter mätt och glad hos älskling, Linus. Funderar lite över kvällen: Brasa? Fest? Bara umgås? Kanske bara hemmamys? Ja, vi får helt enkelt se framåt aftonen.

Just nu längtar jag mest efter sommaren. Jobbet på Scandic är lite sisådär med. Lite osäkert hur mycket jag får jobba, men det är okej. Jag får leva på Linus i sommar har han lovat ^^ Eller så får jag slå vad med folk... det brukar alltid ge utdelning, då jag oftast gör det folk slår vad om att jag inte ska göra. Annars har vi ju alltid snälla föräldrar som brukar låna tills sommaren är över. Tillbakabetalningen är dock inte lika rolig.

ÖSK vann med 2-0 över Trelleborg! Alltid trevligt att de klättrar på listan. Tror att de blir 6a nu. Ganska bra comeback faktiskt.
Nej, jag är inte speciellt insatt i fotboll så jag ska inte försöka ge någon hobbyamatörteori om de olika lagen, spelarna eller matcherna. Jag ville bara informera er om vår vinst. Varsågod.

Lägger in en bild, vilken budskapet borde vara uppenbart - men för er som har nedsatt syn eller dylikt:
Är DETTA något att eftersträva? Är DETTA en bra förebild för tonårstjejer världen över? Är DETTA snyggt?

image11

Detta är Nicole Richie, för övrigt.


Här är istället en otroligt jätteskitsnygg kvinna med BETYDLIGT sundare kropp.

image12

Kate Winslet, everybody. Hon är så vacker.

Fan vad alla skriver om att man ska tycka om sig själv, vara den man är och vara stolt över hur man ser ut. INGEN kommer att göra detta för att någon skriver att man ska det. Man måste få insikt i sig själv och finna trygghet i vem man är innan man kan börja tycka om sig själv. Bara för att någon säger: "Nej, du ser inte tjock ut! Du är jättesnygg!" betyder inte det att man kommer känna sig jättesnygg och för alltid tycka att ens kropp duger. Det handlar mer om att börja bearbeta sig själv som person, alltså att "finna sig själv" (hej kliché), men det är faktiskt sant. Vet man vem man är, blir man trygg i sig själv och kan utstråla självsäkerhet. När man kommer över hela "undrar-om-någon-tycker-att-jag-ser-snygg-ut"-tänkandet och istället skiter i vad andra tycker, kan man först börja gilla sig själv och vara nöjd med den man är. Inte innan.
Fast det kanske bara är jag som har denna åsikt om frågan. Var god kommentera och förklara om du har någon annan syn på saken. Jag är intresserad av att höra alla olika synpunkter.

Nog med predikandet.


Tack för mig

Signerat Aronson

Kommentarer
Postat av: Rasmus

bra skrivet! du borde kolla in http://reklamsabotage.org :) /hälsningar Rasmus

2007-04-30 @ 21:37:43
Postat av: magnos

Alltså, du har ju rätt, tycker jag. Men som jag ser det hänger (tyvärr och tråkigt nog) en inre trygghet ofta starkt ihop med hur andra ser på en. För att hårddra det hela då: jag har t.ex. svårt att se hur en person som alltid är ensam ska finna inre trygghet. Det går säkert, men är nog betydligt tuffare. Bra skrivet Isabelle!

2007-05-03 @ 23:53:13
URL: http://joinourclub.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0