2007.04.24 - Hemma hos Linus


Det blev en hemmadag idag. Jag hade migrän under gårdagen och kände mig rutten imorse. Fick bli att stanna hemma och eftersom jag sov hos Linus blev "hemma" här.
Tydligen ringde jag aldrig och bad mamma sjukanmäla mig imorse. Jag var helt säker på att så var fallet, men icke. Jag hade bara drömt att jag ringt henne och sagt åt henne att ringa skolan. Jag var även säker på att jag smsade imorse och försäkrade mig om att hon sjukanmälde mig. Nej, nej..inte alls. Helt sjukt egentligen. Jag hade ju sovit vidare i tron om att min frånvaro blivit giltig. Mamma får nog ringa i efterhand och sjukanmäla mig istället. Lite läskigt egentligen hur drömmar kan vara så verkliga.

Nu sitter Linus och jag och försöker fixa The Sims 2. Ja, jag erkänner: Jag älskar att spela The Sims. Fast, jag tröttnar alltid efter att jag inrett. Det är egentligen den delen jag älskar; själva husbyggandet och inredandet. Spelandet i sig är inte lika roligt. Jag blir alltid irriterad på att deras prat är: Blaga kohusi kahki ooha, istället för RIKIGT prat. Det hade varit så mycket roligare om man förstått vad de sa.
Men men. Spela lite ska vi i alla fall.

Och om man faktiskt erkänner. Hur många av oss blir inte liiite irriterade på att de gosar under täcket? Det hade ju varit lite roligare om man fått se lite. Jo, erkänn? Det hade varit kul... och säkert bättre än porr med för den delen.


Nu tackar jag för mig.
Ska vara social med Linus...i spelet.
Hejhej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0