2007.04.04-Första inlägget


Ny blogg. Nya ord och nya minnen ska bli nedskrivna och blottade, tankar och känslor öppnade och förevigade i Internets magiska, ibland skrämmande, värld. Jag kände nämligen att det var dags för att börja blogga (vilket många andra verkar dela åsikt om)... igen - för min del. Ja, jag erkänner. Jag hade en blogg för längesen, men jag kände nu att det var tid för lite nytt och fräscht, och även skönt att få lämna saker och ting bakom mig.

Jag heter Isabelle Aronson och bor i Örebro. Och ni som är lite extra clever visste redan mitt namn eftersom mitt alias är en ganska självklar ledtråd till detta. Jag spelar gitarr på min fritid (autodidakt och stolt över det), men förutom det umgås jag så fort jag får tid (och även när jag egentligen inte har det) med min älskling Linus Andersson. 2 månader igår, vilket är värt att nämna.

Jag har alltid tyckt om att skriva och har även en hemsida på www.poeter.se där jag heter "epelkawka". Jag älskar poesin i alla dess former. Personligen tycker jag att man borde få lära sig mer om det i skolan. I poesins värld får man uttrycka sig och förmedla och förklara känslor, åsikter och tankar. Detta gör oss mycket mer öppna och betydligt mer i kontakt med våra känslor. Viktigt, viktigt!
Min goda vän Ilona (bruwnett.webblogg.se) sa häromdagen: "Vad är det där för EMOsida?" och rynkade näsan lite. Vissa tycker kanske att poeter.se inte passar dom och det är ju såklart inte en sida för alla, men jag tycker åtminstone att det är värt att prova att skriva poesi. Det är inte alltid rim och vackra, svåra ord inlindade på något tjusigt sätt i meningar. Det kan vara enstaka, "vardagliga" ord också. Poesi är mer än vad man tror. Nu återstår bara att få Ilona att bli en "poet" : )

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag ska försöka uppdatera bloggen minst en gång i veckan, men känner jag mig själv rätt kommer det endast hålla till en början för att sedan avta med tiden. Men jag ska, som sagt, försöka.

Tack för att du läste hittills. Hoppas att du besöker bloggen igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0